Cum alegi patul potrivit?

Cum alegi patul potrivit?

0 Shares
0
0
0

Alegerea patului este una dintre cele mai dificile misiuni de indeplinit, in conditiile in care patul este cea mai importanta piesa de mobilier dintr-un dormitor.

Acest obiect de mobilier insa, nu are doar rol estetic, ci si practic. Este foarte important sa alegi patul care sa iti ofere posibilitatea de a te bucura de cel mai bun somn.

Din acest motiv, trebuie sa pui mare pret pe calitatea materialelor din care este confectionat patul. In functie de calitatea materialelor, rezistenta si durabilitatea patului poate fi indelungata sau scurta.

Cand doresti sa iti alegi patul, este important sa incepi cu inceputul, si anume cu cadrul patului, iar cea mai indicata solutie ar fi sa optezi pentru un pat care are cadrul din lemn masiv.

Inaltimea patului este un alt aspect pe care trebuie sa il ai in vedere cand iti doresti sa alegi de la Divani e Sofa, un pat. Exista paturi joase, care au inaltimea de maxim 15 cm de la podea.

Exista si paturi de inaltime medie care au inaltimea de cel mult 45 de centimetri de la podea, dar si paturi inalte, care incep de la aceasta inaltime in sus. In functie de preferintele personale, si/sau ale partenerei/partenerului, vei alege patul potrivit. Cele mai multe cupluri prefera paturile cu inaltime medie.

Marimea patului este de-asemenea un alt detaliu care trebuie luat neaparat in considerare. Atunci cand trebuie sa faci alegerea potrivita, este important sa alegi patul de o persoana sau de doua persoane.

In cazul in care dormi singur/a, un pat de o persoana este suficient. Daca insa, doua persoane vor dormi in patul de la Divani e Sofa, cu siguranta vei alege un pat pentru doua persoane.

Caracteristicile patului sunt de-asemenea detalii de care in mod evident veti tine cont, pentru a face cea mai potrivita alegere. Trebuie sa stii de la inceput ce tip si ce forma a patului doresti. Ai nevoie de un pat de mijloc, sau iti doresti un pat la perete sau un pat pe colt?

La Divani e Sofa, ai posibilitatea de a vedea zeci de modele de paturi de cea mai buna calitate, insa nu vei putea face alegerea potrivita, fara a stii ce tip si ce forma ti se potriveste in dormitor.

Cand alegi tipul si forma patului, cu siguranta nu te poate ajuta nimeni, pentru ca doar tu stii cat spatiu ai la dispozitie in dormitor, si ce elemente de mobilier mai ai in incapere. Dar, daca vei alge forma si tipul potrivit, vei fi pe drumul cel bun.

Caracteristicile care influenteaza forma patului sunt la randul lor la fel de importante. Din acest motiv, este foarte important sa iti indrepti atentia spre saltele de cea mai buna calitate.

Salteaua poate fi acum din spuma cu memorie, din arcuri sau din burete, iar tu va trebui sa verifici fiecare tip de saltea, pentru a face cea mai buna alegere.

Tablia patului este o alta caracteristica demna de luat in considerare, si o vei alege in functie de stilul de amenajare a locuintei. In ceea ce priveste tablia, ai mai multe variante (lemn masiv, fier forjat, metal, etc,). Cel mai indicat este sa tii cont de nevoile tale, si de stilul de amenajare a locuintei, pentru a face cea mai potrivita alegere.

Acestea sunt asadar unele dintre cele mai importante detalii de luat in considerare atunci cand trebuie sa iti cumperi un pat.

0 Shares
1 comment

Comments are closed.

You May Also Like