Cele mai frumoase Decoratiuni de Craciun

Care sunt cele mai frumoase Decoratiuni de Craciun

0 Shares
0
0
0

,,HO!HO!HO!” se aude la televizor, in cele mai simpatice reclame de Craciun, trezindu-ne din nostalgie si anuntandu-ne ca iarna isi este intrata in rol, iar noi suntem deja aflati in Decembrie, luna in care, sarbatorile se apropie cu pasi repezi facandu-si simtite prezenta, aducand in case momente extrem de speciale cum este impodobirea brazilor, a caselor si cladirilor cu milioane de beculete luminoase.

Cu totii ne dorim ca decorul de Craciun sa fie perfect, asemeni celui pe care in faurea in mod magic Mos Craciun in noaptea sfanta de Ajun, cand noi adormeam bustean, epuizati de vesnicile incercari de al suprinde pe simpaticul batranel exercitandu-si puterea.

Din pacate, odata cu trecerea anilor, noi suntem in postura in care, intreaga operatiune de decorare de revine noua, apandadu-ne pe umeri, in timp ce cei mici, privesc fascinati cum ninge afara.

In mod cert, este greu sa planificam in fiecare an un décor diferit, fiindu-ne din ce in ce mai greu sa realizam un peisaj de poveste si intocmai din acest motiv, astazi, enumeram cateva dintre cele mai frumoase decoratiuni de Craciun, sperand sa va fim o sursa de inspiratie.

Daca aveti curte, iar anul acesta nu vreti sa mai vizitati aglomeratele piete unde va asteapta brazii deja taiati, si doriti sa il decorati pe cel viu, din spatele casei, este bine de stiut ca exista mai multe tipuri de instalatii de Craciun, special create pentru exterior care pot rezista temperaturilor dar nu pot fi expuse direct in bataia intemperiilor si cele de interior care nu ar trebui expuse deloc in mediul de afara, chiar daca vor beneficia de protectie la legaturile electrice.

Asadar, desi minunatele ghirlande luminoase ofera o imagine parca desprinsa din basme, pentru a va putea bucura cu adevarat de acestea, cititi in prealabil, inainte de a le cumpara, descrierile produselor, cu atentie.

De asemenea, in decorarea curtii, va pot ajuta simpaticele figurine gonflabile, reni, pinguini, Mos Craciuni sau oameni de zapada ori chiar intocmai aceste personaje, realizate insa din furtun luminos.

Daca ramanem in zona de exterior, pentru zonele de streasina, sunt concepute o multitudine de forme si culori de instalatii luminoase, cu stelute, fulgi sau chiar turturi, care sa imite perfect efectul de apa inghetata.

Pentru fatada casei ne putem folosi cu succes de o frumoasa perdea luminoasa sau de o ghirlanda cu led-uri, franjurata, in timp ce la ferestre vom agata stelute si fulgi realizati din furtun luminos, combinate cu perdele cu efecte de ploaie/ninsoare, pentru un efect vizual deosebit.

Ca tot suntem la capitorul decorului exterior, pe stalpii de la intrare, putem infasura diverse tipuri de instalatii snur, astfel incat totul sa fie imbracat in lumina, avand o imagine parca rupta din povestile pe care le ascultam de la bunici, atunci cand eram mici si veneam inghetati de la derdelusi, iar acestia ne incalzeau in brate si ne spuneau parca, cele mai frumoase basme.

Din fericire, treptat, odata cu trecerea anilor, pe piata au aparut o multitudine de tipruri de decoratiuni  de Craciun, astfel incat sa fie aproape imposibil sa nu gasiti elemente care sa se poata potrivi cu imaginea pe care vi-o creati si pe care doriti sa o reproduceti, bucurandu-va privirea si sufletul.

Craciun Fericit!

0 Shares
You May Also Like