Corpuri de iluminat pentru birou

Corpuri de iluminat pentru birou

0 Shares
0
0
0

Cei care au lucrat intr-un birou, acum mai bine de doua decenii, cu siguranta stiu faptul ca lumina din incapere era asigurata de catre becurile simple de 100 de wati.

In mod evident, in perioada respectiva, cum nu existau alte alternative, chiar si becurile simple de 100 de wati erau foarte utile, pentru ca ele ofereau o buna luminozitate in incapere, insa trebuie si mentionat faptul ca acestea consumau destul de multa energie electrica.

Ei bine, odata cu trecerea timpului, aceste becuri simple de 100 de wati, au inceput sa fie incetul cu incetul inlocuite cu neoanele, care ofereau o lumina mai puternica, si care spre bucuria celor care plateau facuturile, consumau mai putina energie electrica.

Se pare ca in prezent, chiar si aceste neoane sunt depasite, pentru ca tehnologia a avut o evolutie incredibila, iar astfel au aparut pe piata o multime de alte corpuri de iluminat, care ofera o si mai buna luminozitate, si care consuma deasemenea si mai putina energie, insa sunt si anumite birouri care inca au ca si corpuri de iluminat, neoanele clasice.

Cei care au dorit o schimbare, si care si-au dorit sa economiseasca energie, dar si sa ofere un aspect mai placut incaperii, au optat pentru panourile led, iar un panou led 600X600, cu siguranta este un corp perfect de iluminat, pentru biroul tau.

Vei putea sa optezi si pentru alte tipuri de panouri led, si in mod evident tot vei obtine luminozitatea dorita in incapere, iar energia consumata va fi mai mica.

Datorita faptului ca agentii economici au inteles cat de importanta este iluminarea in spatiile lor comerciale sau in birouri, dar si datorita faptului ca isi doresc sa plateasca mai putini bani pentru facturile la energie electrica, ei opteaza pentru panourile led.

Un astfel de panou led, reprezinta o solutie ideala, pentru ca vine cu un raport calitate – pret perfect pentru client, consuma mai putina energie electrica, si ofera un aer mai elegant incaperii.

Vei putea opta pentru un panou led de 36 W, 600 X 600, Led One Incastrabil 6000 K, iar un astfel de panou se va dovedi a fi o alegere ideala pentru tine, pentru ca el are rolul de a inlocui cu succes casetele vechi fluorescente 4 X 18 Wati.

Un astfel de panou led, va beneficia de mai mult de 50 000 de ore de functionare, si va avea un flux luminos constant, dar si 3 ani de garantie, iar pretul unui astfel de corp de iluminat este accesibil oricarui buzunar.

Vei putea sa iti indrepti atentia si spre un panou led de 45 Wati, Led One Incastrabil 600 X 600, care are rolul de a inlocui cu succes acele casete fluorescente de 4 X 18 Wati. La fel ca si celalalt panou led amintit anterior, si acest model va beneficia de mai bine de 50 000 de ore de functionare, si va oferi un flux luminos constant, in timp ce perioada de garantie va fi de 3 ani.

Deci, cu siguranta cand ai nevoie de corpuri de iluminat pentru biroul tau, aceste panouri led sunt cea mai buna alegere, si vin la un pret foarte atractiv.

0 Shares
You May Also Like