Modalitati de avea genele mai lungi

Modalitati de avea genele mai lungi

0 Shares
0
0
0

In mod evident, fiecare femeie isi doreste ca imaginea ei sa fie una perfecta, indiferent de situatia in care se afla, insa o imagine perfecta depinde de o multime de factori, iar de cele mai multe ori, cele mai mici detalii sunt si cele mai importante.

Asadar, pentru ca imaginea unei femei sa fie perfecta, nu este nevoie numai de o tinuta eleganta, ci trebuie ca si aspectul fizic sa fie unul remarcabil, iar cand vorbim de aspect fizic, ne referim la tot, incepand de la silueta, si pana la coafura sau pana la aspectul genelor.

Si daca tot am adus in discutie genele, ei bine, trebuie mentionat faptul ca o multime de femei nu sunt foarte incantate de modul in care arata genele lor, astfel ca isi doresc sa aduca mici dar importante modificari.

De exemplu, anumite femei opteaza pentru genele false. Este adevarat faptul ca acestea ofera un aspect estetic impresionant, insa trebuie specificat faptul ca sunt destul de periculoase. In primul rand, ele se lipesc de genele naturale cu un lipici special, care poate sa fie daunator si sa cauzeze tot felul de iritatii.

In al doilea rand, trebuie specificat faptul ca aceste gene false nu le vei putea purta o viata intreaga, astfel ca in momentul in care iti vei dori sa le indepartezi, sunt sanse foarte mari ca genele naturale sa se rupa, si sa ramana goluri printre celelalte gene.

Asadar, in ciuda faptului ca sunt o multime de femei care aleg sa poarte gene false, cu siguranta tu nu trebuie sa urmezi un astfel de exemplu, pentru ca iti pot fi daunatoare.

In cazul in care iti doresti ca genele tale sa aiba un aspect foarte frumos, poti sa utilizezi serul pentru gene Bonilash, ale carui ingrediente atent selectate, intaresc fibrele si radacinile genelor, dar si accelereaza cresterea si indesarea acestora.

Acest ser pentru gene Bonilash, este eficient pentru a stimula cresterea genelor, iar utilizarea sa este confortabila si usoara. S-au efectuat o multime de studii care au dovedit acest lucru, iar tu inca de la prima aplicare iti vei da seama de efectul pe care il are Bonilash.

Serul se va aplica seara, dupa ce te demachiezi, atunci cand pleoapele sunt uscate si curate, si se va aplica de-a lungul limiei genelor superioare, iar pleoapele trebuie sa fie inchise.

Este foarte important ca atunci cand utilizezi serul, se eviti ca acesta sa intre in contact cu globul ocular, iar in cazul in care produsul patrunde din greseala in ochi, trebuie sa clatesti ochii foarte bine cu apa calda.

Mai trebuie specificat faptul ca acest ser nu este recomandat femeilor hipersensibile la oricare dintre ingredientele produsului. In cazul unor afectiuni cronice ale ochiului, inainte sa folosesti produsul, va trebui sa ceri sfatul unui medic specialist.

Este foarte important ca produsul sa nu se utilizeze pe pielea detriorata sau ititata, iar in cazul in care pielea se inroseste sau se deterioreaza, tratamentul cu serul pentru gene trebuie intrerupt imediat.

Un ultim detaliu extrem de important, este acela ca femeile insarcinate si femeile care alapteaza nu au voie sa utilizeze acest produs.

0 Shares
You May Also Like