5 tipuri de unghiere pe care le poti folosi pentru o manichiura sau pedichiura profesionala

5 tipuri de unghiere pe care le poti folosi pentru o manichiura sau pedichiura profesionala

0 Shares
0
0
0

Manichiura sau pedichiura sunt forme importante de ingrijire si care te ajuta sa te diferentiezi in societate. Poti opta pentru unghii lungi sau scurte, cu forme si culori diferite. Este important sa alegi instrumentele de calitate pe care le poti folosi pe termen lung si care sa te ajute sa faci totul simplu si rapid.

Seki.ro iti ofera o gama larga de produse destinate ingrijirii unghiilor tale. O sa poti alege unghiera care ti se potriveste si care o sa te ajute sa ai o manichiura si o pedichiura de care sa fii mandra.

Unghiera Seki Edge foloseste otel inoxidabil japonez si are rezistenta mare datorita tratamentului pe care il primeste in momentul constructiei. Iata 5 tipuri de unghiere pe care le poti folosi pentru a avea o manichiura si o pedichiura impecabile:

 

  1. Unghiera pentru maini cu sistem de prindere a bucatilor taiate

 

Poti opta pentru a avea o unghiera pentru maini, care este realizata astfel incat sa taie perfect orice unghie. Precizia taieturii este intotdeauna pe primul loc in cadrul unghierelor Seki. Lama este foarte fina si vei putea realiza orice forma doresti. Atunci cand alegi sa utilizezi o unghiera cu sistemul de prindere al bucatilor taiate, o sa ai mai mult confort.

O sa te ajute sa strangi totul rapid si sa ai control asupra spatiului in care fac manichiura. Alege apoi sa pictezi unghiile cu lacul transparenta sau oja preferata, pentru a le darui o rezistenta mai mare si pentru a avea aspectul placut pe care ti-l doresti.

 

  1. Unghiera special conceputa pentru unghiile incarnate

 

O unghiera care poate sa iti fie de folos este cea pentru unghiile incarnate. Aceasta are o forma conceputa de expertii in domeniu. Ea o sa te ajute sa tai totul foarte precis si sa reusesti sa indepartezi zona problematica a unghiilor care au tendinta de a intra in piele si de a se dezvolta si creste in aceasta forma.

 

  1. Unghiera pentru picioare te ajuta sa ai pedichiura impecabila

 

Exista si unghiere special concepute pentru pedichiura. Unghiile de la picioare sunt de obicei mai groase, mai puternice, si te pot ajuta sa ai mai mare rezistenta si sa ai protectie. Astfel, poti cumpara o asemenea unghiera pentru a avea o pedichiura frumoasa de fiecare data.

 

  1. Unghiera cu pila inclusa iti face procesul de ingrijire mult mai usor

 

Poti cumpara o unghiera cu pila inclusa pentru a face procesul de ingrijire mai usor si pentru a putea avea totul la indemana imediat. O sa ai posibilitatea de a lua unghiera cu tine in vacante si de a o folosi rapid cand ai nevoie.

 

  1. Unghiera pentru taiere dreapta se foloseste pentru a da o forma specifica sau pentru unghiile cu tendinta de incarnare

Atunci cand ai un stil specific al manichiurii sau atunci cand doresti sa indepartezi o zona a unghiei care este incarnata poti sa folosesti o unghiera cu taiere dreapta. Aceasta o sa iti faca procesul foarte usor si o sa te bucuri de manichiura pe care ti-o doresti.

0 Shares
You May Also Like