Cele mai populare si mai complexe jocuri cu masini pentru telefon

Cele mai populare si mai complexe jocuri cu masini pentru telefon

0 Shares
0
0
0

Vrei sa joci jocuri cu masini pe telefon? Iata care sunt cele mai populare:

Asphalt 9 Legends

Primul joc de curse auto de pe aceasta lista este Asphalt 9 Legends. Dezvoltat de franciza Asphalt, acesta este cel mai recent model de joc de curse de la Gameloft. Grafica din Asphalt 9 este in mod clar unul dintre punctele de atractie.

Designerii acestui program au pus stacheta foarte sus in ceea ce priveste calitatea imaginilor si a graficii. Jocul include mai mult de 800 de evenimente care au loc saptamanal sau lunar. Numarul de masini disponibile pentru curse este, de asemenea, impresionant.

Adoptand acest joc de curse, vei putea debloca peste 50 de masini pe masura ce progresezi. Free to play, Asphalt 9 se joaca in prezent doar online. Asphalt 9 este, fara indoiala, unul dintre cele mai bune jocuri mobile ale momentului. Intra pe inlocuire baterie Xiaomi, daca ai nevoie de o baterie mai buna.

Top Speed 2

Top Speed 2 este, fara indoiala, unul dintre cele mai bune jocuri de curse auto in ceea ce priveste grafica si experienta de curse. Grafica folosita in proiectarea circuitelor si a masinilor este uimitoare. Cu o colectie de peste 70 de masini, exista, de asemenea, o varietate de instrumente de personalizare pentru a le imbunatati.

Jocul include o varietate de moduri de joc: cele mai importante sunt modul elite si modul poveste. Acestea va permit sa concurati cu alti jucatori online pentru experiente extraordinare. Imaginile din Top Speed 2 sunt in HD 3D. Acest lucru va permite sa va bucurati de o calitate impecabila a imaginii.

Real Racing 3

Dupa mai multe lansari foarte apreciate, iata ca vine Real Racing 3! In acest joc cu o grafica foarte realista, vei avea ocazia sa testezi mai mult de doua sute cincizeci de vehicule extraordinare! Testeaza cursele de Formula 1 si circuitele din acest joc in modul single sau multiplayer.

Electronic Arts va ofera, cu acest joc auto gratuit, patruzeci de circuite, nouasprezece locatii din lumea reala pe care sa le descoperiti, precum si patruzeci si trei de masini, disponibile inca de la inceputul jocului.

Micul plus al jocului: aceste 4.000 de evenimente dintre “Grand Prix” de Formula 1, cursele de Cupa, eliminarile si provocarile de anduranta. Toate acestea in aproape douazeci de locatii de curse din intreaga lume, in Asia si America de Sud!

Beach Buggy Racing 2

Beach Buggy Racing 2 este un joc foarte colorat, cu un puternic aer de Mario Kart. Diferenta este ca acest joc iti ofera posibilitatea de a conduce masini de curse reale si nu doar karturi! Alatura-te Ligii Beach Buggy Racing League si concureaza cu piloti din intreaga lume. Acest joc, in intregime in 3D, este un joc real conceput pentru consola, dar in mainile tale! Beach Buggy Racing 2 este propulsat de Vector Engine si de tehnologia grafica NVIDIA PhysX. Un gameplay care ramane exceptional si care deschide portile catre multe competitii si turnee!

Acest joc de masini mobil nu are reguli! In acest alt joc din seria Asphalt, condu masini de teren pe nenumarate trasee realiste. Conduceti peste munti, alunecati prin dune, treceti prin canioane, alunecati prin noroi si depasiti-va adversarii pentru a ajunge la linia de sosire!!

0 Shares
You May Also Like