Cele-mai-bune-jocuri-cu -animale-de-companie-pe-telefon

Cele mai bune jocuri cu animale de companie pe telefon

0 Shares
0
0
0

Nu trebuie sa cheltuiti bani pe mancare si doctori – puteti gasi toate acestea intr-o aplicatie sau intr-un joc. Exista mai multe animale fermecatoare in acest gen, de care te vei indragosti din prima secunda in care le vei intalni.

Animalele de companie virtuale sunt intotdeauna prietenoase, afectuoase si binevoitoare – tot ce trebuie sa faceti este sa aveti grija de ele si sa va distrati. Am alcatuit o lista cu cele mai bune jocuri si aplicatii pentru animale de companie virtuale (Android si iOS).

Daca aveti probleme cu telefonul mobil puteti apela cu incredere la ServiceGsm.ro. Va vor rezolva problemele repede si bine.

My Horse

Nu este usor sa tii un cal adevarat acasa. Aveti nevoie de un grajd special, de ingrijire, de un veterinar si de multe altele. Din pacate, indiferent cat de mult iubesti caii, in viata reala este destul de dificil si costisitor. Dar cu aplicatia My Horse, puteti sa va indepliniti visul si sa deveniti proprietar al calului vostru prin simpla descarcare a aplicatiei.

Toata grija si atentia sunt pe umerii vostri: va trebui sa curatati animalul in mod regulat, sa-l hraniti si sa aveti grija de el in toate modurile posibile. Si nu uitati de concursurile regulate, care contribuie la cresterea atmosferei.

Pug

Pugs sunt cele mai dulci creaturi pe care oamenii le intorc adesea impotriva lor. Au o fata inteligenta si o structura corporala amuzanta si nu sunt prea mari ca alti caini. Pug este o aplicatie care va permite sa gasiti un animal de companie virtual si sa il faceti parte din viata voastra.

In fiecare zi trebuie sa verifici ce face Pug-ul tau si sa ai grija de el, exact ca in viata reala cu un caine. Un caine va fi fericit sau trist, in functie de modul in care il tratezi.

Dragon Pet

Dragonii sunt creaturile care nu vor fi niciodata animalele tale de companie reale. Poti avea un gecko, o reptila sau orice altceva, dar nu poti gasi dragoni in viata reala. Dar cu Dragon Pet, poti gasi un prieten care are incredere totala in tine. In joc, vei gasi un ou magic de dragon, iar de aici va proveni animalul tau de companie.

Va trebui sa faceti un efort imediat pentru a-l cloci numai la temperatura si in conditiile potrivite. Ulterior, toate ingrijirile vor fi aceleasi ca pentru orice alt animal. Va trebui sa hranesti dragonul, sa ai grija de el si sa devii cel mai bun prieten al sau – altfel ar putea fugi si muri, iar tu vei fi responsabil pentru ceea ce se va intampla.

Dragon Pet iti ofera posibilitatea de a avea mai multi dragoni prin construirea unei colectii complete. Jocul include, de asemenea, mini-jocuri, concepute pentru a va distra si pentru a va imbunatati abilitatile in joc. Vezi cum evolueaza dragonul in timp si cum invata sa zboare, iar mai tarziu te asteapta si alte evenimente uimitoare.

Cthulhu Virtual Pet

Daca v-ati saturat de animalele de companie clasice sau de simulatoarele lor, va prezentam jocul Cthulhu Virtual Pet.

Aici, gardianul tau nu va fi un caine sau o pisica, sau chiar un raton, ci adevaratul zeu antic Cthulhu. Va trebui sa il faci puternic, sa il dezvolti si sa ai grija de el. Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa il trezesti pe zeu dintr-un vis pentru a putea avea grija de el.

0 Shares
1 comment

Comments are closed.

You May Also Like