Ce trebuie sa stiti despre modelele de huse LG?

0 Shares
0
0
0

Ce trebuie sa stiti despre modelele de huse LG?Utilitatea huselor pentru smartphone-uri si nu numai se poate observa in momentul in care apar diverse probleme cu carcasa acestora din cauza unor zgarieturi sau unor socuri deosebit de puternice.

Cel mai intalnit tip de husa este cel montat peste carcasa standard oferita de producatorul dispozitivului. Scopul husei este acela de a adauga un strat de protectie in cazul producerii unui impact major. O carcasa protejeaza de regula un telefon de zgarieturi, exceptie facand bineinteles doar ecranul, care nu este protejat in cazul unei carcase de telefon.

Acesta este si motivul pentru care carcasele sunt folosite impreuna cu folii de protectie. De regula, butoanele si porturile telefonului sunt accesibile si dupa montarea carcasei, pentru ajustarea volumului, facilitatea incarcarii, oprirea sau pornirea telefonului. Pentru o protectie maxima trebuie aleasa o carcasa mai groasa sau un model cu interior foarte moale si pe exterior cu zone de impact care sunt  protejate cu material cauciucat.

Exista pe piata husele de tip flip cover care ofera protectie superioara carcaselor clasice, desi designul lor lasa mult de dorit. Grosimea LG-ului creste automat cu cativa milimetri, avantajul fiind ca acestea ofera o buna protectie, acoperind si ecranul in intregime.

Pe langa protectia toatala a ecranului, aceste huse flip cover ofera o protectie excelenta la impact, colturile LG-ului fiind protejate intotdeauna in cazul huselor mai late decat carcasa dispozitivului. Marele avantaj al acestor modele consta de obicei in prezenta unei portiuni transparente care afiseaza notificarile importante, fara sa fie nevoie sa se deschida coperta.

Husele de tip pouch reprezinta un model care se preteaza transportului in siguranta a telefonului. De obicei, aceasta solutie este aleasa de doamne, care doresc sa isi protejeze telefonul cand se afla in geanta cu alte obiecte ascutite, care pot zgaria telefonul. Daca veti opta pentru un pouch, veti gasi destule modele accesibile din piele.

Carcasele de tip bumper sunt special realizate pentru clientii care doresc pastrarea aspectului initial al smartphone-ului, acoperind lateralele telefonului.

Daca nu veti lovi suprafata ecranului si spatele smartphone-ului LG, nu trebuie sa va ingrijorati, pentru ca toate colturile telefonului sunt protejate de aceasta husa tip bumper. De obicei acestea au marginile mai ridicate fata de nivelul ecranului, suficient pentru a permite plasarea telefonului pe o suprafata plata, fara ca ecranul sa fie in contact cu suprafata.

Un alt tip de husa din multele modele de huse LG pentru smartpone-urile si telefoanele LG il reprezinta husa tip banderola. Acest tip de husa este realizata special pentru cei care iubesc sportul, preferand ca in timpul unei alergari sa asculte muzica. Aceste banderole se ataseaza pe brat si protejeaza dispozitivul de transpiratie si mai ales de zgarieturi.

Husele LG sunt potrivite pentru cei care detesta schimbarea husei ori de cate ori inlocuiesc telefonul mobil. Aceste huse au un mecanism de reglare care permite ajustarea dimensiunilor pentru a acomoda diverse modele de LG.

Un mare dezavantaj este acela ca nu aveti parte de optiuni foarte variate, cum este cazul unor modele populare de smartphone, insa poate fi o solutie perfecta, dca detineti un model mai putin popular.

0 Shares
You May Also Like