Cum alegem fularul potrivit?

Share Button

Cum alegem fularul potrivit?
Recomandarea noastra pentru iarna aceast este un fular personalizat. Atunci cand temperaturile scad este momentul sa iesim la inaintare cu accesoriile care sa ne completeze tinutele pe timpul iernii. Dintre ele fularul nu are numai un rol estetic ci si un rol practic si de aceea in momentul in care ne alegem un fular este important sa tinem cont si de cateva sfaturi utile.

Primaul aspect de care specialistii ne recomanda sa tinem cont este desigur materialul. Prima regula este ca indiferent la ce tinuta urmeaza sa asortati fularul el trebuie sa fie de calitate si daca se poate din materiale naturale.

Desigur ca putem sa alegem un fular care are in compozitia sa si fibre sintetice si care arata la fel de bine cum este si un fular facut numai din fibre naturale, dar vom simti cu siguranta diferenta in momentul in care purtam respectivul fular.

Pielea de la gat  este destul de sensibila si fibrele sintetice ne poate da o senzatie de disconfort si de asemenea ne putem confrunta si cu aparitia iritatiile in zonele respective. Tocmai de aceea cel mai bine ar fi sa va alegeti un fular care sa fie facut din fibre naturale.

Pentru a avea o tinuta office noi va recomandam sa alegeti un fular care sa aiba culaorea gri sau unul albastru inchis si fara imprimeuri sau desene. Puteti de asemenea sa aleget si un fular de casmir cu carouri gri si albastre pentru ca stilul casual este mai permisitv.

De asemenea puteti sa alegeti si un fular albastru intens, mov sau puteti sa experimentati mai multe culori, evitandu-le pe cele foarte vii si foarte intense. Specialistii din domeniu nu ne recomanda sa alegem fulare negre pentru ca ele inchid tenul si ne fac sa parme mai batrani.

Stilul este un element important. In momentul in care va cumparati un fular este important sa stiti cum trebuie sa il asortati pentru a determina in mod corect si materialul din care acesta va trebui sa fie facut. In cazul in care fularul urmeaza sa fie purtat la tinute office impreuna cu paltoane clasice atunci cea mai buna alegere pe care puteti sa o faceti este un fular de matase.

Pentru iesirile la sfarsit de spatamana care sunt ceva mai putin protocolare va recomandam un fular cu un volum mai mare, iar fularul facut din casmir este universal si se poate potrivi la orice tinuta si la stilul casual.

In momentul in care vreti sa va cumparati un fular este bine sa incercati sa purtati si hainele cu care acest fular trebuie sa se asorteze pentru a putea determina care fular vi se potriveste perfect.

De asemenea este bine sa avem in vedere ca modelele alese sa se armonizeze cu toata tinuta si cu aspectul exterior pe care il aveti, cu parul, cu ochii etc, pentru ca fularul perfect va va evidentia toate atuurile fizice pe cand un model care nu este la fel de reusit nu numai ca nu va ajuta sa va faceti remarcati insa poate sa strice si toata tinuta.

Daca iti place arata si altora!


'Cum alegem fularul potrivit?' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.