Ce ai de facut atunci cand nu mai functioneaza butonul Home?

Ce ai de facut atunci cand nu mai functioneaza butonul Home?

Share Button

Telefoanele mobile sunt extrem de importante pentru fiecare dintre noi, datorita faptului ca in prezent acestea pot sa fie folosite cu succes in foarte multe scopuri.

Tinand cont de acest aspect, cu siguranta fiecare dintre noi ne vom indrepta mereu atentia spre cele mai renumite branduri de pe piata, si ne vom alege cele mai performante modele ale acestor branduri.

De ce? Pentru ca brandurile de top de pe piata sunt renumite pentru telefoanele de cea mai buna calitate pe care le produc, iar noi dorindu-ne sa avem telefoane performante, ne vom alege dispozitivul de la un brand de top.

Se poate intampla sa ne cumparam un telefon de la un brand de top precum Samsung sau Apple, care sa functioneze perfect o perioada indelungata de timp, motiv pentru care putem iubi brandul respectiv.

Se poate insa intampla si sa ne cumparam un telefon de la un asemenea brand, iar acesta sa ne dezamageasca pentru ca se defecteaza la scurt timp dupa achizitionare.

Au existat cazuri in care telefoanele au fost cumparate noi, din magazin, iar la scurt timp una dintre cele mai des utilizate piese telefoane nu a mai functionat.

In cazul in care treci si tu printr-o astfel de situatie, trebuie sa stii ca se poate ca problema sa apara din cauza defectarii circuitelor de pe placa de baza din zona respectiva. Se poate ca aceasta problema sa fie cauzata si de patrunderea prafului sau a lichidelor, sau chiar si datorita uzurii.

De multe ori o reparatie care consta in inlocuirea butonului home este destul de costisitoare asa ca nu se mai merita ca telefonul sa fie reparat, ci este mai rentabila achizitionarea unui smartphone nou.

Pana atunci insa, se pot gasi diferite aplicatii care pot sa tina locul butonului home, pentru ca acestea vor crea pe ecran un buton home virtual.

Fara doar si poate, una dintre cele mai utile aplicatii in acest sens este aplicatia EasyTouch, aplicatia tinand locul butonului home, dar ea poate sa tina loc si butonului back, poate sa tina loc butoanelor de volum sau a butonului lock screen, sau a butonului de meniu.

Deasemenea, aplicatia poate sa faca trecerea intre modul Wifi/3G/Bluetooth/GPS/Luminozitate printr-o simpla apasare a unui buton virtual aflat pe ecranul telefonului.

O alta aplicatie este EasyTouch Evo Version, care este identica cu aplicatia amintita anterior, insa este dezvoltata de catre o alta companie. In cazul in care prima aplicatie nu ofera rezultatele dorite se poate folosi aceasta aplicatie.

Exista aplicatia Home Button, care este aplicatia ideala pentru a lua locul doar butonului home, si care poate sa fie extrem de utila in cazul in care butonul home nu mai functioneaza.

O aplicatie foarte interesanta care poate sa tina locul butonului home este Swipe Home Button, care tine perfect locul respectivului buton, insa pe ecran nu va aparea nici un ecran virtual, pentru ca aplicatia va functiona facand swipe pe ecran, de jos in sus in zona butonului stricat.

Asadar, atunci cand butonul Home nu mai functioneaza, se pot gasi solutii de moment, pana cand telefonul ajunge pe mana specialistilor de la service.

Daca iti place arata si altora!


'Ce ai de facut atunci cand nu mai functioneaza butonul Home?' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.