Vrei să te bucuri de o cafea aromată în fiecare zi? Descoperă cum alegi un aparat modern cu capsule și de ce merită!

Vrei să te bucuri de o cafea aromată în fiecare zi? Descoperă cum alegi un aparat modern cu capsule și de ce merită!

0 Shares
0
0
0

Cafeaua este una dintre băuturile preferate ale oamenilor de zeci de ani. Iar modul de a o prepara a evoluat și el. Iubitorii cafelei sunt acum cuceriți de aparatele cu capsule. Prețul mic al aparatului, operarea extrem de simplă și multe arome de cafea din care sa alegi – acestea sunt principalele avantaje ale acestui tip de aparat. De ce mai merită să cumperi un aparat de cafea cu capsule?

Timpul este o valoare pe care niciun ban nu o poate cumpăra. Tehnologiile moderne sunt create în principal astfel încât să poți economisi fiecare minut prețios. Ele fac viața mai ușoară și te ajută să te concentrezi pe ceea ce contează cel mai mult. Datorită tehnologiei, te poți bucura de gustul cafelei delicioase fără a petrece prea mult timp prețios preparând-o.

Aparatul de cafea al secolului 21 – cum funcționează?

Nu există nici un secret: lucrul special la aceste aparate este capsula de cafea. Îți alegi cafeaua preferată, așezi capsula în aparat și după apăsarea unui buton se toarnă în cană o băutură aromată. Fără a trebui să macini în prealabil cafeaua, fără a sta lângă ibric pentru a nu da peste, fără a măsura cantitatea necesară pentru una sau două căni…totul se limitează la o capsulă în ambalaj ermetic.

Cafeaua intră în capsule imediat după măcinare și este închisă ermetic. Nu o deschizi tu, ci mecanismul aparatului de cafea. Capsula conține o porție perfect măsurată, așa că nu se irosește nimic. Singura ta sarcină este să umpli rezervorul de apă și să alegi dimensiunea cănii din care vei bea. Cafeaua este gata în câteva secunde și reciclezi capsula folosită. Rapid și fără mizerie!

Ce ți se potrivește? Ce aparat alegi?

Cei mai importanți parametri ai aparatului de cafea cu capsule sunt capacitatea rezervorului de apă, puterea și eficiența energetică, presiunea la care se prepară cafeaua și posibilitatea de personalizare a băuturilor. Atunci când alegi un aparat de cafea cu capsule, merită să iei în considerare nevoile tale – dacă ești un susținător al cafelei negre sau apreciezi și alte tipuri de băuturi.

Dacă te interesează subiectul aparatelor cu capsule compatibile Dolce Gusto, atunci probabil că ești în căutarea unui dispozitiv compact – pentru o bucătărie de acasă sau pentru un colț de cafea la birou.

Aparatele de cafea cu capsule au de obicei un aspect unic, așa cum se întâmplă în cazul modelului Infinissima. Aspectul său reflectă perfect zicala: „mic, dar frumos”. Ceea ce distinge, printre altele Linia Nescafe Dolce Gusto Infinissima este funcția Hot & Cold – nu numai că poți prepara espresso fierbinte, ci și o băutură rece cu cafea.

Libertatea deplină de selectare a temperaturii este o funcție utilă, deoarece datorită acesteia obții întotdeauna cafea la temperatura optimă pentru tine. Există numeroase tipuri de capsule diferite din care să alegi, așa că vei găsi cu siguranță băutura perfectă pentru tine.

Nescafé Dolce Gusto Genio S este cea mai recentă linie de aparate de cafea, combinând designul modern cu o gamă largă de funcții. Poți alege puterea, temperatura și volumul ceștii, așa că acest model este o propunere pentru persoanele care au cerințe foarte specifice când vine vorba de gustul cafelei.

0 Shares
You May Also Like