Cat de scumpa poate fi o rochie de mireasa ? Vezi aici cele mai scumpe rochii de mireasa  din lume

Cat de scumpa poate fi o rochie de mireasa ? Vezi aici cele mai scumpe rochii de mireasa din lume

0 Shares
0
0
0

Rochia Victoriei Swarovski – 1 milion de dolari

Evident, rochia de mireasa a mostenitoarei celei mai cunoscute bijuterii de cristal a fost impodobita cu mii de ele. 500.000, mai exact, iar tinuta a cantarit 45 kg.

Rochia, croita special pentru Victoria, a fost opera artistului de cusut Michael Cinco, care a completat tinuta cu un voal lung de aproape 8 m, cu margini din dantela care au necesitat in mod clar ajutorul unei echipe pentru ca mireasa sa poata merge confortabil.

 Danasha Rochie de lux de Jad Ghandour – 1.5 milioane dolari

Aceasta rochie argintie poate avea un design simplu, dar debordeaza eleganta.

Detaliul sau special nu atat de secret sunt cele 75 de carate de diamante din Anvers, Belgia, toate selectate manual, si cele 250 de grame de aur de 18 carate, care alcatuiesc o tesatura de benzi si coliere care impodobesc pieptul si umerii miresei.

 Rochia Serenei Williams – 3,5 milioane de dolari

Nu o regina sau o actrita a purtat una dintre cele mai scumpe 5 rochii de mireasa din lume, ci un atlet.

Jucatoarea profesionista de tenis a purtat aceasta lucrare a casei engleze Alexander McQueen, proiectata de Sarah Burton.

Aceasta rochie de vis arata ca tinuta unei printese cu decolteu in zona inimii, fusta larga cu mai multe straturi de tulle in cascada si o pelerina care a completat look-ul. Apropo, aceasta nu a fost singura rochie pe care Serena a aratat-o in acea noapte, deoarece si-a schimbat hainele de doua ori.

 Diamond si rochie de aur alb – 8.5 milioane dolari

Designerul Yumi Katsura, de origine japoneza, a creat aceasta rochie care revarsa luxul si rafinamentul. Este realizat din matase de satin si infrumusetat cu o broderie in aur , un stil care aminteste de tesaturile indiene si pakistaneze. Aproximativ 1.000 de perle sunt tesute in tesatura impreuna cu o emblema cu diamant verde de 8,8 carate.  Daca vrei sa iti alegi o rochie potrivita pentru o nunta, vezi aici rochii seara Cluj 2023.

Dar elementul vedeta este diamantul de aur alb de 5 carate cusut in rochie, deoarece este una dintre cele doar doua pietre de acest gen care exista la nivel mondial. Dar aceasta nu este chiar cea mai scumpa rochie de mireasa din lume. Urmatoarea de pe lista o  depaseste cu mult.

Rochie de mireasa Hany El Behairy — 15 milioane usd

Aceasta piesa a designerului egiptean Hany El Behairy, prezentata in 2019 la Paris Fashion Week, este in prezent cea mai scumpa rochie de mireasa din lume. A fost croita pentru fiica unei familii egiptene foarte bogate.

Cu un decolteu pronuntat si un model de sirena, rochia a imbratisat corpul miresei norocoase care a dus-o la altar.

Sute de diamante si pietre pretioase au acoperit haina si voalul lung, transformandu-le intr-o bijuterie. Realizarea rochiei a durat mai mult de 800 de ore. Desigur,  este o piesa unica in lume si la ora actuala. Ceva fabulous , o rochie de mireasa cu adevarat UNICA !

0 Shares
You May Also Like