Sfaturi practice pentru sprancene

Sfaturi practice pentru sprancene

0 Shares
0
0
0

Cand vine vorba despre sprancene credem ca stim totul si ca am invatat toate elementele de baza pentru aranjarea lor, insa mereu vor exista trucuri noi de care nu ai auzit si poti sa le aplici, sau produse noi pe care sa le incerci, cum ar fi de exemplu gelul pentru sprancene de la Cailyn.

Primul lucru pe care trebuie sa il stii e faptul ca sprancenele tale nu trebuie sa fie perfect simetrice. De obicei atunci cand vezi o poza cu o persoana care are sprancenele perfect simetrice, trebuie sa stii ca poate fi un truc realizat in Photoshop, o oglindire. De obicei aceasta dorinta de a le face similare nu este o idee foarte inspirata. Ceea ce trebuie sa faci e sa te asiguri ca ambele au proportii corecte, si nu trebuie sa iti faci griji daca nu se potrivesc exact.

De fiecare data cand iti aranjezi spancenele iti vei dori ca acestea sa fie perfecte, chiar si dupa cateva zile. Aici ma refer la faptul ca fiecare fir de par vei dori sa il smulgi imediat ce apare. Nu este recomandat sa faci acest lucru, si este bine sa astepti cateva saptamani si apoi sa te preocupi de aranjarea lor.

Atunci cand iti aranjezi spancenele nu le subtia prea mult. O spranceana plina va arata mai naturala si iti va da un aspect mult mai placut. Un alt aspect legat de aranjarea lor este tunderea. Este bine sa taiem firele mai lungi de par, insa niste sprancene cu fire de par scurt s-ar putea sa iti ofere o privire mai aspra.

In cazul in care esti o persoana care are sprancenele rare, nu trebuie sa iti faci prea multe griji. Exista atat de multe alternative pentru umplerea lor incat te poti bucura de sprancene perfecte, chair daca mama natura nu a fost prea darnica cu tine. Aici putem vorbi despre farduri de sprancene, creioane si geluri speciale, etc, toate potrivite pentru a-ti contura cat mai bine forma. Cu toate acestea, exista anumite trcucuri pe care trebuie sa le respecti pentru a obtine acel efect frumos de sprancene pline.

Daca vorbim despre sprancene, este esential sa vorbim despre forma lor, deoarece nicio alta trasatura a fetei nu influenteaza atat de mult infatisarea unei persoane. In cazul in care nu te pricepi, cel mai bine ar fi sa apelezi la ajutorul unei profesionist. El te va ajuta sa dai sprancenelor tale forma corecta.

Cand alegi forma spancenelor tale, este bine sa stii ca acestea nu trebuie sa fie niciodata prea mult arcuite, curbate, rotunjite sau ascutite. Orice exces poate duce la estomparea trasaturilor fetei, motiv pentru care intotdeauna este bine sa dai sprancenelor o forma potrivita.

Odata ce ai ajuns la forma potrivita trebuie sa te ingrijesti de ele, sa le pensezi in mod constant si corespunzator, si sa alegi produsele care ti se potrivesc.

0 Shares
You May Also Like