Cum sa ai un corp mai frumos?

Cum sa ai un corp mai frumos?

0 Shares
0
0
0

Este cat se poate de evident faptul ca fiecare femeie isi doreste sa aiba un corp cat mai frumos, iar pentru asta face o multime de sacrificii.

Sunt o multime de femei care tin foarte mult la silueta lor, astfel ca sunt foarte atente in ceea ce priveste alimentatia, urmeaza tot felul de diete si de regimuri alimentare, si plus de asta, petrec destul de multe ore la sala de sport, insa sunt si situatii in care toate aceste eforturi sunt in zadar.

Grasimea corporala, celulita, si chiar si vergeturile, sunt printre cei mai mari inamici ale femeilor, care isi doresc cu orice pret sa scape de aceste aspecte neplacute, si din fericire pentru ele se pare ca au si o solutie ideala, numita radiofrecventa corporala.

Radiofrecventa corporala este un tratament non chirurgical care consta in aplicarea undelor de radiofrecventa care au un efect de incalzire a dermei, iar astfel vor stimula crearea colagenului.

Trebuie sa mentionam faptul ca incalzirea locala provoaca o contractie rapida a fibrei de colagen, si totodata stimuleaza metabolismul fibroaselor, iar astfel se va accelera productia de noi fibre de elastina si colagen.

Regenerarea depozitelor de elastina si colagen, vor conferi pielii elasticitate si fermitate, astfel ca aceasta va avea un aspect sanatos si intinerit, intr-o perioada de timp foarte scurta. Refacerea depozitelor de elastina si colagen vor fi garantia ca faptului ca un astfel de tratament va avea rezultate pe termen lung.

In ceea ce priveste modul in care acest tratament actioneaza asupra corpului, trebuie specificat faptul ca radiofrecventa actioneaza la fel ca si un corset, pentru ca strange tesaturile musculare si grase. Aici vorbim deja de o contractie, datorita careia se vor remodela straturile de grasime in profunzime.

Ca sa enumeram o serie de beneficii rapide pe care le are acest procedeu asupra corpului, mai intai de toate se poate spune ca radiofrecventa va reduce aspectul de coaja de portocala.

Un astfel de tratament este ideal pentru a trata orice tip de celulita, si ofera rezultate ideale chiar si in cazul celulitei de stadiul 3 sau 4. Reducerea grasimii este deasemenea un alt mare beneficiu pe care il au doamnele care apeleaza la radiofrecventa corporala.

Datorita faptului ca un astfel de procedeu este un tratament care are scopul de a remodela si de a tonifia corpul, datorita stimularii productiei de elastina si de colagen, dar si datorita faptului ca urmand un tratament de acest gen, se va elimina flaciditatea si vor disparea vergeturile, cu siguranta se poate spune faptul ca radiofrecventa corporala poate sa fie cel mai bun tratament pentru femeile care isi doresc cun corp frumos.

Un astfel de tratament este insa interzis femeilor insarcinate, sau celor care alapteaza, dar si femeilor care prezinta infectii acute ale pielii, eczeme sau herpes, sau care in ultimii 5 ani de zile au suferit de cancer.

Asadar, toate femeile care nu se confrunta cu astfel de probleme precum cele enumerate mai sus, pot urma un astfel de tratament atunci cand isi doresc sa aiba un corp minunat.

0 Shares
You May Also Like