Cateva motive pentru a va automatiza portile

Cateva motive pentru a va automatiza portile

0 Shares
0
0
0

In cazul in care locuiti la casa si inca nu aveti portile de acces automate, cu siguranta trebuie sa cititi acest articol pentru a descoperi de ce este indicat sa optati cat mai repede pentru automatizari de porti batante sau automatizari porti culisante.

Portile automate sunt in cele mai multe situatii instalate pentru beneficiile lor pentru securitate, dar aceste porti pot avea, de asemenea, un mare impact social si vizual mare asupra casei, aleei sau a perimetrului de perete. Vom prezenta in continuare cateva dintre marile beneficii ale acestor porti.

1. Securitate

Cu siguranta cea mai importanta caracteristica pe care trebuie sa o luati in considerare atunci cand va ganditi sa va automatizati portile, este securitatea. Sistemele de control de acces sunt instalate in principal pentru caracteristicile lor de securitate si trebuie sa solicitati intotdeauna specificatii detaliate de la orice furnizor de poarta.

Avand portile automate, accesul persoanelor neautorizate in interiorul proprietatii nu va mai fi posibil. In acest fel, va intra in curtea dvs. doar cine doriti dvs.

2. Comoditate

Comoditatea este un alt mare avantaj pe care il ofera portile automate. Daca aveti porti actionate manual, de fiecare data cand trebuie sa plecati de acasa si scoateti masina din curte, trebuie sa coborati din masina pentru a deschide si pentru a inchide portile. Acest lucru nu este tocmai placut, mai ales in conditii meteo nefavorabile.

Tot in ceea ce priveste comoditatea mentionam faptul ca aceste porti sunt potrivite pentru o persoana in varsta sau cu dizabilitati. Aceste persoane pot intra in curte sau parasi curtea fara a depune efort pentru a deschide poarta.

Avand porti automate insa, veti putea inchide chiar si din masina portile, fie apasand un buton de pe telecomanda de control a portii, fie puteti controla poarta direct de pe smartphone. In acest caz, nu mai este necesar sa coborati din masina pentru a actiona manual poarta/portile.

3. Sunt estetice

Desi atractivitatea nu se afla in partea de sus a listei tuturor, ar trebui sa luati in considerare si acest aspect atunci cand aveti in vedere un sistem automat de poarta. Estetica portii poate fi diferenta dintre, asa ca asigurati-va ca investigati finisaje, lustruirile si culorile alternative.

4. Creste pretul proprietatii

Cu totii dorim sa avem locuinte in care sa ne simtim in siguranta. Daca vreodata intervine ceva care sa va determine sa vindeti casa si sa plecati din oras pentru totdeauna si trebuie sa vindeti casa, sansele de a gasi rapid un cumparator sunt mult mai mari.

De ce? Pentru ca portile automate sunt sigure, si nu permit accesul strainilor, deci, intreaga familie se va simti in siguranta in casa din cauza faptului ca strainii nu intra pe proprietate.

Acestea sunt doar 4 dintre cele mai importante avantaje ale portilor automate. Daca doriti sa nu mai fie nevoie sa actionati manual portile pentru a le deschide si inchide, si pentru a va bucura de aceste beneficii si nu numai, optati cat mai repede pentru automatizari porti batante sau culisante (in functie de tipul portilor pe care le detineti).

0 Shares
You May Also Like