Senzatii tari cu role Aggressive

0 Shares
0
0
0

Senzatii tari cu rolle AggressiveDaca nu sunteti un patinator pe role bun, este important sa invatati sa patinati la un nivel avansat inainte de a incerca cascadorii agresive. Pentru a invata utilizati role de agrement deoarece acestea sunt mai rapide (mai mari, au roti grele) si sunt mai sigure, datorita sistemului de franare.

Odata ce sunteti un patinator avansat cu capabilitati de a face diferite sarituri, opriri si alte manevre aveti posibilitatea sa luati in serios in considerare acest gen de patinaj si bineinteles achizitionarea unor role aggressive bune si cele mai noi modele le gasiti pe internet .

Daca sunteti deja un la un nivel avansat cu rolele, cumparati o pereche de role aggressive atent selectate. De asemenea puteti singuri sa va construiti o pereche de role personalizate pentru a se potrivi nevoilor voastre. Asigurati-va ca aveti o casca buna, genunchiere, cotiere pentru a evita accidentele. Atunci cand patinati trebuie sa fiti imbracat confortabil. Alegeti imbracamintea care are fibre tesute puternice, care ar putea adauga un pic de protectie suplimentara la abraziuni.

Practicati cu prietenii sau cu un grup bun de skateri pentru a va ajuta la dezvoltarea abilitatilor. Patinatorii agresivi sunt mereu la risc de leziuni.

Rolele in-line sau quad ofera o forma de exercitii aerobe. Oamenii folosesc rolele in-line si cele quad pentru mai multe scopuri diferite.Rotile rolelor in-line sunt intr-o singura linie in timp ce rotile rolelor quad sunt pozitionate pe doua randuri.

Rolele in-line au deobicei patru sau cinci roti, in timp ce rolele quad, asa cum indica si numele, au deobicei 4 roti. Rolele quad au, de obicei, frane in partea din fata pe cand la rolele in-line, franele sunt pozitionate pe calcai. Multi patinatori nu folosesc deloc frana, folosesc metode alternative pentru a se opri.

Rolele in-line au, de obicei, un exterior dintr-un material tare. Ambele role au sireturi sau catarame care ofera o fixare mai buna.

Producatorii de role in-line produc role proiectate pentru o varietate de scopuri specifice. Role aggressive sunt pentru cascadorii si au adesea rotile mai mici. Rolele de viteza au adesea 5 roti, mai degraba decat 4 iar rotile sunt de obicei mai mari, tocmai pentru a permite o mai buna acceleratie si stabilitate. Rolele de agreement au patru roti de dimensiuni medii si au frana la calcai. Rolele quad sunt folosite, de asemenea, pentru o varietate de scopuri, inclusiv patinaj de interior pe trasee construite special pentru astfel de role, sunt folosite pentru hochei, patinaj artistic, etc. Modelele de role quad nu variaza la fel de mult ca si celelalte tipuri de role, cu toate acestea si patinatorii quad folosesc adesea aceasi pereche de role pentru mai multe scopuri diferite.

Toate tipurile de role pot oferi un antrenament cardiovascular moderat pana la viguros. Aceasta activitate ajuta la intarirea muschilor picioarelor, coapselor si soldurilor. Cand muschii de baza se angajeaza pentru a mentine echilibru si stabilitatea, atunci muschii abdominali sunt pusi in lucru.

Numarul de calorii pe care le veti arde in timp ce folositi rolele vor depinde de greutatea voastra, intensitatea efortului si de suprafata sau nivelul de inclinatie pe care te dai.

0 Shares
You May Also Like