De ce practica unele cupluri activitatile sexuale extramaritale?

0 Shares
0
0
0

De ce practica unele cupluri activitatile sexuale extramaritale?Cuplurile din zilele noastre au inceput sa fie din ce in ce mai moderne. Ele ajung sa aiba relatii extraconjugale cu stirea partenerului, sa foloseasca tot felul de jucarii sexuale, cum ar fi un vibrator si sa se implice sentimental tot mai putin. Daca tot am amintit de vibrator, afla ca aceasta jucarie este cea mai folosita jucarie sexuala din lumea occidentala.

Daca esti in cautarea unor jucarii sexuale, insa ti-e jena sa le cumperi de la un Sex Shop, poti face acest lucru online, cumparand de pe www.vibratoaredelux.ro.

Implicarea partenerior in relatiile extraconjugale este o practica destul de frecventa. In majoritatea cuplurilor, implicarea in astfel de relaxii inseamna in mod clar infidelitate si in cele din urma cuplurile ajung sa se desparta.

Sunt insa si situatii in care relatiile extraconjugale se desfasoara cu stirea si acordul partenerilor, datorita faptului ca respectivul cuplu are o atitudine extrem de deschisa fata de sexualitate. Iata care sunt cele mai frecvente activitati sexuale extramaritale:

Casatoria deschisa

In cadrul unei casatorii deschise partenerii nu pretind implicarea emotionala si ei sunt de acord ca celalalt sa aiba relatii sexuale cu o alta persoana pentru dezvoltarea psihica si sanatatea proprie. In cadrul unor astfel de casatorii, fiecare partener isi poate alege persoana cu care sa faca sex, iar sotul/sotia nu este singura persoana semnificativa.

Se pare ca femeile se adapteaza mult mai usor decat barbatii la un stil de viata de acest gen, barbatii fiind mai traditionalisti si mai conservatori. In general, persoanele care practica astfel de relatii se declara multumite. Cu toate acestea, nu recomandam astfel de relatii, mai ales atunci cand in viata cuplului apare si un copil.

Grupul comunitar sexual

Un grup comunitar sexual este format din mai multe persoane care isi schimba intre ele partenerii. Acest tip de implicare sexuala nu este echivalentul sexului in grup, deoarece partenerii se schimba intre ei, nu fac sex in grup.

Aceste comunitati au aparut in jurul anului 1970 si in cadrul lor membrii au libertatea de a face sex cu oricare din membri. In astfel de grupuri atmosfera este una de prietenie, intimitate si implicare afectiva, insa fara fixatie pe un anumit partener.

Swingers

Aceasta activitate sexuala presupune schimbul dintre partenerii din doua sau mai multe cupluri. Uneori, intr-unul din cupluri mai poate fi implicata si o a treia persoana, de obicei o femeie. Astfel de practici se realizeaza cu acordul tuturor partenerilor. Acest schimb este voluntar si temporar si necesita o instruire serioasa inainte de a trece la o astfel de activitate sexuala.

Cel mai adesea, cu astfel de propuneri vin partenerii de gen masculin, iar dupa ce cuplul se hotaraste sa recurga la astfel de activitati sexuale, el isi cauta perechea cu care ar putea incerca. In general, partenerii de swingers sunt „recrutati” din clasele de mijloc, au un nivel de educatie mediu spre superior si varsta cuprinsa intre 35 si 45 de ani.

Astfel de practici sunt total de nedorit pentru partenerii care vor sa aiba o casatorie monogama. Insa, cei care nu pun accent pe alte valori intalnite doar in casatoriile monogame, recurg la activitati sexuale ca cele amintite mai sus.

0 Shares
You May Also Like