Bicicleta BMX perfecta pentru drumuri noroioase

Share Button

Bicicleta BMX perfecta pentru drumuri noroioaseIn cazul in care ideea de a lansa o rampa pe bicicleta sau ideea de curse pe drumuri noroioase suna mai atragatoare decat o excursie sau o plimbare, bicicleta BMX poate fi cheia pentru o lume incitanta, plina de rampe, de sarituri si trucuri.

Dar daca ati intrat vreodata intr-un magazin de biciclete BMX, probabil, stiti cat de confuz poate fi sa alegi o bicicleta perfecta pentru nevoile tale si pentru investitia pe care vrei sa o faci.

Fiecare tip de echitatie pe BMX necesita un anumit tip de bicicleta. Modul in care este construita bicicleta BMX va face o mare diferenta asupra durabilitati ei si a felului in care aceasta se simte in timp ce pedalati.

Unii rideri prefera sa-si construiasca bicicleta de la zero pe cand altora le place sa fie gata asamblata. Pentru a alegea cea mai buna optiune, trebuie a intelegeti ce sublineaza stilul vostru de echitatie si apoi comparati specificatiile fiecareia.

Sa-ti construiesti singur bicicleta BMX poate fi destul de profitabil, surprinzator, nu este la fel de scump pe cat ai putea crede. Alti ciclisti isi modernizeaza constant bicicleta iar pe piata sunt destule piese pentru a le permite acest lucru.  In plus, puteti alege bazat pe cerintele voastre piese de calitate superioara care vor pune accent pe durabilitatea bicicletei. Construirea bicicletei BMX de unul singur iti ofera mai mult control asupra design-ului si a calitatii comparativ cu cumpararea uni biciclete de pe raft.

Stilul “street” este, probabil, stilul cel mai exigent. Sa recunoastem, cele mai multe locuri in care o sa pedalezi nu au fost concepute pentru biciclete. Scari, trotuare, sine, toate aceste locuri pun o multime de stress pe bicicleta si pe rider.

Bicicletele BMX “street” trebuie sa fie echipata cu carlige laterale astfel incat sa le puteti manevra in conditii optime. Nu este un lucru neobisnuit sa vezi astfel de biciclete fara nici un sistem de franare.

Din moment ce fiecare stil de echitatie are provocari unice, nu puteti cumpara, generic, doar o bicicleta BMX si apoi sa decideti modul in care vreti sa o folositi.

Nu sunteti sigur de stilul care va place? Unii oameni spun ca incearca unele jocuri cu biciclete BMX care le da o idée pentru ceea ce si-ar putea dori sa faca in viata reala. Puteti avea norocul sa gasiti jocuri online gratuite care sa va permita sa incercati stiluri diferite intr-o lume virtual, fara riscuri de accidentare.

Majoritatea bicicletelor BMX au roti cu dimensiunea de 20 inch. Cadrul la bicicletele mai ieftine, in general, este din otel. Otelul este un material mai greu insa daca alegeti o bicicleta bmx cu cadrul din aluminiu sau titan pretul, cu siguranta, va creste, prin urmare acestea sunt si mai usoare. Furca trebuie sa fie din chromoly astfel incat aceasta sa nu se indoaie foarte usor.

Daca iti place arata si altora!


'Bicicleta BMX perfecta pentru drumuri noroioase' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.