Modele de biciclete pentru copii

0 Shares
0
0
0

Modele de biciclete pentru copiiAfara este o zi frumoasa, zi insorita, o zi perfecta pentru o plimbare cu bicicleta. Pe o bicicleta pentru copii, micutii pot experimenta / invata legile inertie, pedalarea, directia, franarea si statul pe o sa. Bicicleta poate dezvolta un sentiment de echilibru.

Copii cu varstele cuprinse intre 4 si 8 ani si-au dezvoltat suficient coordonarea fizica si agilitatea, echilibru si pornirea-oprirea pe o tricicleta, astfel încat acestia sunt gata sa invete sa mearga pe bicicleta.

Dimensiunile pentru bicicletele de copii sunt determinate de diametrul rotilor nu de dimensiunea scaunului sau dimensiunea cadrului asa cum este la bicicletele pentru adulti.

Primul pas in alegerea bicicletei este obtinerea marimii potrivite. In cazul in care bicicletele de adulti sunt dimensionate de cadru (masurate de la centrul butucului pedalier la partea de sus a tubului scaunului), biciclete pentru copii sunt dimensionate de roti: 12 “, 16?, 20 “?i 24?. Bicicleta trebuie sa se potriveasca copilului.

Dimensiunea rotilor:

12” . Bicicletele cu rotile de 12” sunt perfecte pentru copii cu varsta cuprinsa intre 2 si 4 ani sau cu o inaltime de: 35 – 42 cm. Majoritatea bicicletelor de acest fel vin impreuna cu rotile ajutatoare.
14”. Bicicletele cu rotile de 14” sunt perfecte pentru copii cu varsta cuprinsa intre 4 si 6 ani sau cu o inaltime de 40 – 50 cm.
16”. Biciclete ideale pentru copii de 5-8 ani sau cu o inaltime de 45 – 55 cm
18”. Perfecte pentru copii cu varsat cuprinsa intre 6 si 9 ani sau cu o inaltime de 50 – 60 cm.
Pentru copii cu varsta cuprinsa intre 7 – 10 sau cu inaltimea de 55 – 63 cm sunt bicicletele de 20” iar pentru cei de peste 9 ani sunt bicicletele de 24”

Bicicleta copii 20” junior 201 de la First Bike  este disponibila pe multe siteuri de profil din Romania si este recomandata copiilor cu varsta cuprinsa intre 7 si 10 ani si pentru cei cu o inaltime de 100 – 135 cm. Bicicleta este dino tel, are sa cu spuma pentru a spori confortul si mansoanele din cauciuc.

Daca exista o gama de preturi pentru bicicletele cu dimensiunea potrivita copilului tau, ridica cateva biciclete pentru a va da seama de greutatea lor. Biciclete grele indodeauna vor fi mai ieftine.

Acestea sunt, probabil, realizate din otel, iar bicicletele mai usoare sunt construite cu unele metale din aliaj. Bicicleta pentru copii din aluminiu sau alte metale din aliaj este mai usor de manipulat si poate face o diferenta semnificativa.

0 Shares
You May Also Like