Leagane si balansoare pentru distractia maxima a copiilor tai

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta ca nu oricine isi permite sa mearga zi de zi la spatiile de joaca din oras, pentru a plati zeci de lei pentru distractia coopiilor, pentru o ora sau doua. Acestea sunt extrem de tentante, datorita dotarilor și jucariilor de care dispun, insa acest lucru trebuie tratat ca pe o placere ocazionala pe care sa o facem propriilor copii si nu un obicei zilnic.

Pentru a echilibra insa apetitul copiilor pentru joaca si distractie, putem avea parte de ustensile și dotari asemanatoare chiar la noi acasa. Pentru aceasta sunt astazi la dispozitia noastra site-urile specializate in vanzari de leagane si balansoare de toate tipurile, asemanatoare celor pe care le vedem in spatiile de joaca din marile centre comerciale.

Mai mult, unele sunt adapate pentru uz casnic, astfel incat sa le putem amplasa fara grija, daca nu in curtea sau gradina proprie, in living sau in camera copilului.

Leagane de agatat de tocul usii sau de tavan

Unul dintre cele mai simple accesorii de joaca pentru cei mici il reprezinta leaganul. Multi dintre noi am crescut probabil cu celebra camera auto legata cu franghie de nucul din gradina bunicilor sau, in cel mai rau caz, cu o franghie de care era agatata o bucata de scandura. Astazi insa, lucrurile au evoluat atat de mult, incat puteam avea leagane si balansoare la noi acasa, mai performante si mai aratoase chiar decat cele expuse prin spatiile de joaca.

Astfel, copiii nostri se pot distra de minune cu un leagan pe care sa-l agatam de tocul usii si care sa devina o modaliate facila si ieftina de distractie. Cu doar cateva zeci de lei, putem achizitiona un scaunel din plastic special, pe care sa-l ancoram de tocul usii, fara teama ca micutul nostru ar putea pati ceva. De obicei, toate aceste ustensile de joaca pentru copii vin echipate cu toate sistemele de prindere necesare, astfel incat sa oferim siguranta maxima copilului nostru.

Leagane cu telecomanda

Pentru parintii care au copii mici, pentru care joaca trebuie alternata cu odihna si cu somnul linistitor, sunt astazi disponibile leagane de apartament fixate pe trepiede de mici dimensiuni. Mai mult, acestea sunt dotate cu telecomanda, pentru a le putea actiona functia de leganare fara a ne ridica din pat ori a ne intrerupe de la alte activitati casnice.

Acestea au avantajul de a fi comode si ergonomice, astfel incat copiii sa creasca sanatosi si sa aiba parte de odihna binemeritata. Cu doar cateva sute de lei, putem achizitiona de pe site-urile de profil leagane cu telecomanda dotate si cu panouri de comanda pentru reglarea vitezelor sau chiar cu melodii.

Cu autorul acestora, putem seta leaganul sau balansoarul sa se miste la viteza dorita, in vreme ce cu o simpla apasare de buton putem seta una dintre melodiile linistitoare inregistrate deja.

0 Shares
You May Also Like