Planificarea petrecerii nou-nascutului

0 Shares
0
0
0

Planificarea petrecerii nou-nascutuluiSarcinile si petrecerile in cinstea nou-nascutului sunt mereu o sursa de distractie in timpul anului si sunt o sumedenie de motive pentru care ar trebui sa tii o astfel de petrecere in onoarea viitorului copilas. Aceste petreceri sunt de fapt un eveniment in onoarea mamei, sau a cuplului care va avea un copil, si ce mod mai bun de a a-ti arata iubirea pentru copil decat sa il umpli de cadouri.

Exista numerosi specialisti in planificarea evenimentelor ce te pot ajuta sa iti aranjezi petrecerea pentru copilas, dar nu sunt necesari daca te decizi sa faci planificarea de una singura. Iata cateva lucruri de care va trebui sa ai grija pentru petrecerea copilasului, ca totul sa decurga perfect cand va fi momentul petrecerii.

Tema petrecerii pentru nou-nascut

La majoritatea evenimentelor si petrecerilor exista o tema care se vede de la inceput pana la sfarsit. O petrecere pentru nou nascut nu face nicio exceptie si indiferent ca planifici petrecerea pentru copilul tau sau pentru o alta familie, alegerea unei teme grozave este cheia unei petreceri de succes. Temele pentru acest tip de petreceri nu trebuie sa fie prea complicate din simplul motiv ca se cinsteste pentru un copil care nu a ajuns inca pe lume. Totodata, in alegerea temei trebuie luati in considerare atat mama, cat si tatal, daca acesta participa. Alegand culori simple si vii sau o tema bazata pe jucariile copiilor este o idee excelenta mereu.

Jocuri pentru petrecere

Asta este probabil cea mai amuzanta parte a petrecerii, deoarece jocurile sunt folosite in diferite culturi si tari la diverse evenimente. Petrecerile in cinstea nou nascutului au si ele jocurile lor, acestea fiind centrul atentiei o buna parte din petrecere. Exista numeroase idei pentru jocuri, precum Jocul Scutecului, sau un joc in care invitatii incearca sa ghiceasca lungimea unui in jurul burtii viitoarei mamici. Exista mult mai multe jocuri pentru o astfel de petrecere, dar acestea sunt doar doua exemple care pot fi folosite cu succes .

Invitatii

Desigur, lucrul de care nu vrei sa uiti atunci cand planifici o petrecere sin onoarea noului nascut sunt invitatii. Unde si cum ii vei aranja la masa dupa ce ajung, unde vei amplasa cadourile primite pentru bebelus, sau ce mancare ar trebui sa pregatesti, sunt doar cateva din grijile normale pe care le vei avea atunci cand planifici petrecerea. Cel mai bun sfat este sa planifici partea invitatilor impreuna cu un prieten sau cu o ruda apropiata. Astfel iti va fi si tie mult mai usor.

Oricum ar fi, planificarea unei petreceri pentru noul nascut poate fi un lucru destul de greu de realizat, implicand multa munca. Dar sunt toate sansele ca tu sa te si distrezi in timp ce organizezi intreaga petrecere. Sunt atatea motive pentru care merita sa te bucuri, incat planificarea intregului eveniment s-ar putea sa te binedispuna de la un capat la altul.

Odata ce incepe petrecerea, nu uita sa te bucuri si tu de ea, fiindca atunci tu vei fi in mijlocul atentiei, impreuna cu bebelusul din burtica, ce va avea prima petrecere din viata lui.

0 Shares
You May Also Like