Idei pentru a remodela bucataria

0 Shares
0
0
0

Idei pentru a remodela bucatariaDaca sunteti printrei cei care doresc sa-si re-gandeasca sau remodeleze bucataria exista cativa pasi care va vor ajuta in acest sens dupa cum urmeaza:

1. Acorda-ti timp pentru a revizui toate ideile de remodelare pe care le-ați adunat. Apoi obtineti oferte de pret, comparati preturile, si asigurați-va bugetul cu un cel puțin 25% din cauza lucrurilor ce se pot intampla. Poate dura de la 6 saptamani la 3 luni doar fabricarea dulapurilor. Exista atatea idei de dulapuri de bucatarie din care sa alegeti iar aceasta este o investiție mare, așa ca nu va lasati dusi de val. Dulapuri de bucatarie personalizate costa mai puțin decat cele din magazine, prin urmare nu excludeti aceasta varianta.

2. Daca va proiectati singur propria bucatarie, asigurați-va ca aveti la dispozitie sufficient spatiu pentru deschiderea optima a usilor. Ar trebui sa existe un minim de 42 cm intre blaturi și insule.

3. Acum este momentul sa regandim si fluxul de trafic prin incapere si spatial efectiv de lucru. Mutarea obiectelor sanitare este scumpa asa ca mai bine nu mutati chiuveta, daca doriti sa remodelati bucataria ieftin. Dezvoltarea unui nou design cu siguranta va va face sa iubiti noua bucatarie.

4. Demolati rafturile si scapati de dulapurile vechi, inainte de a primi noile dulapuri, dar nu atât de repede incat sa fiti nevoiti samancati in oras saptamani intregi. Acoperiti usile pentru a tine praful si murdaria la distanta si suprafețele care doriti sa le protejati, inclusiv corpuri de iluminat, pardoseli, blaturi, etc

5. Incepeti lucrul de sus in jos. Ocupati-va in primul rand de plafoane si instalatia electrica,obiectele sanitare, apoi vopsea sau tencuial a si apoi instalați dulapurile. Daca este posibil, mobilierul de bucatarie ar trebui sa fie ultimul altfel riscati deteriorarea acestuia. Pastrati o anumita ordine.

6. Aveti nevoie de idei de iluminat bucataria, care pot face experiența dumneavoastră de gatit mai placuta si incaperea in sine mai primitoare? Alegeti surse care permit reglarea intensitatii luminii pentru a avea un dublu beneficiu, deoarece veti putea pregati totul la lumina stralucitoare pentru ca mai apoi sa treceti la o stare de spirit mai romantica pentru cina.

7. Nu sunteți siguri care este cea mai buna optiune pentru podeaua din bucatarie? Cereti sfatul unui expert in pardoseli pentru a afla despre opțiunile: lemn, parchet laminat, gresie etc. Un lucru foarte important atunci cand schimbam podeaua din bucatarie este evitarea blocarii instalatiilor . Aminti-ti-le accest lucru, meseriasilor si optati pentru structuri detasabile unde este cazul.

8. Instalatiile pot reprezenta o investitie majora, dar cele vechi sau nepotrivite pot afecta valoarea casei tale si se vor reflecta ca si mai mulți bani in facturile la utilități. Daca doriți sa schimbati ceva, dar nu tot, pentru un finisaj diferit, ganditi-va la posibilitatea de a adaugarea panouri noi care se potrivesc cu mobilierul, la frigider sau masina de spalat vase existente.

9. Ti-e frica sa abordezi remodelarea unei bucatarii mici? Astazi exista multe opțiuni de aparate compacte care o pot face mai spațioasa. Pentru bucatarii inguste, alegeti culori deschise si modele simple. Dar solutia cea mai buna este mobilierul de bucatarie la comanda, iar printre producatorii ce va pot transforma ideile dvs. in arta se numara si MobilArts. Bucataria dvs. de vis poate fi doar la un click distanta, poate fi chiar unul dintre modelele din galeria noastra: http://mobilarts.ro/produse/mobila-de-bucatarie/.

Este întotdeauna placut sa poti avea o fereastra in fata chiuvetei, dar adevarata frumusete a design-ul modern al mobilierului de bucatarie, este un spatiu de lucru organizat eficient, cu aragaz, frigider si chiuveta la doar câțiva pași

0 Shares
You May Also Like