Tu la ce scoala iti duci copilul?

Tu la ce scoala iti duci copilul?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care esti parinte, cu siguranta te gandesti sa cauti cea mai buna scoala pentru copilul tau, pentru ca te gandesti ca acesta trebuie sa aiba o educatie exemplara, pentru a fi un bun exemplu in societate.

Ei bine, educatia exemplara, in mod evident nu tine doar de scoala, ci tine si de modul in care te ocupi acasa, tu ca si parinte de educatia copilului.

In cazul in care esti acel gen de parinte care ii permite foarte multe lucruri copilului, si nici nu il inveti ce e bine si ce nu, atunci degeaba il duci la cea mai buna scoala, pentru ca tot nu va fii un copil foarte bine educat.

In cazul in care esti acel gen de parinte, pentru care educatia copilului are o importanta foarte mare, atunci este evident faptul ca te vei ocupa intr-un mod exemplar de educatia lui acasa, dar il vei inscrie si la cea mai buna scoala.

Ei bine, referitor la scoli, si la cea mai buna scoala, cu siguranta fiecare poate sa spuna despre o scoala ca este mult mai buna decat cealalta, si tot asa.

In primul rand, trebuie sa stii faptul ca atunci cand vrei sa iti duci copilul la scoala pentru inscriere, poti sa alegi ca acesta sa invete la o scoala particulara, sau la o scoala de stat.

O multime de parinti considera faptul ca este scump sa iti tii copilul la o scoala particulara, insa daca stai sa te gandesti, si la o scoala de stat, vei avea de cheltuit o multime de bani, pentru a cumpara rechizite, vei cheltui bani pentru uniforme, plus pentru fondul scolii si fondul clasei, si uite ca se aduna destul de multi bani cheltuiti.

In cazul in care locuiesti in Bucuresti, atunci cu siguranta stii faptul ca iti poti duce copilul la o scoala particulara sector 1, pentru ca stie foarte multa lume ca in acest sector sunt cele mai renumite scoli particulare.

In cazul in care locuiesti in celalalt capat al capitalei, atunci cu siguranta vei cauta o scoala privata in apropiere unde sa iti poti inscrie copilul.

Ei bine, atunci cand alegi scoala pentru copilul tau, trebuie sa alegi o scoala unde orele de educatie fizica si sport se desfasoara normal. Sunt o multime de scoli in care aceasta materie nu este foarte apreciata, iar elevii nu fac sport.

Tinand cont de modul nesanatos in care mananca din ce in ce mai multa lume, dar si de faptul ca o multime de copii se lupta cu kilogramele in plus, atunci este evident faptul ca orele de sport si de educatie fizica sunt utile pentru elevi, pentru ca sportul inseamna sanatate.

Va trebui sa cauti o scoala unde nu doar matematia, limba romana sau limba engleza sunt importante, iar de multe ori, acestea sunt cele mai promovate materii.

Cu siguranta si fizica te va ajuta in viata, la fel ca si chimia, asa ca trebuie sa cauti o scoala pentru copilul tau, unde sa invete o multime de lucruri cat mai utile.

0 Shares
You May Also Like