Impachetari de slabire si detoxifiere

0 Shares
0
0
0

Impachetari de slabire si detoxifiereIn acest articol vom incerca sa va rapsundem la o serie de intrebari legate de termocuverta.

Ce reprezinta termocuverta si cum va actiona asupra organismului?

Termocuverta este si un aparat utilizat in mod frecvent in tratamente din centre de remodelare si sunt o modalitate prin care putem sa slabim pe baza unui efect de sauna care ne permite sa slabim localizat si numai in zonele dorite.

Patura termica va determina aparitia unui proces in care vom transpira si vom arde foarte rapid grasimile.

In saloanele de remodelare corporala puteti avea ocazia sa beneficiati de un tratament termocuverta cu mai multe camere controlate diferit. Acesta e un aspect impotrant pentru voi pentru ca intensitatea caldurii se poate stabili in mod diferit, in toate zonele aparatului tinand cont de nevoile si de optiunile fiecarei persoane.

Care vor fi efectele procedurii?

Efectele procedurii sunt in general date de termoterapie, o procedura care realizeaza si o intensificare a metabolsimului din celule si a procesului prin care transpiram.

Prin termoterapie se vor produce efecte vizibile inca de la inceputul tratamentului si asocierea impachetarilor cu geluri sau creme reducatoare vor avea efecte foarte vizibile. In timpul sedintei se va produce o detoxifiere intensa in organism urmata si de o stare de confort psihic si fizic.

In timpul mai multor astfel de sedinte se observa si diminuari in circumferinta taliei, in brate si in solduri cat si la nivelul picioarelor. Pielea este mult mai catifelata si de asemenea este si foarte elastica.

Unde se utilizeaza termocuverta?

Termocuverta e utilizata in tratamentele care implica impachetari impotriva celulitei, tratamente pentru tonifiere si pentru detoxifiere. Termocuverta este de asemenea utilizata si in asocieri cu electrostimulare si tratamentele de acest tip se vor face simultan.

Cum se aplica tratamentul?

In zonele pentru tratament se actioneaza cu o crema speciala pentru peeling apoi acestea se indeparteaza si se urmeaza aplicatia tratamentului care se va face de la caz la caz si eventual cu efect anticelulitic sau detoxifiant, pentru relaxare sau pentru a hrani epiderna.

Zonele vor fi invelite ulterior in film osmotic. In faza urmatoare vorbim despre asezarea clientei pe cearceafuri din polietilena si in termocuverta in pozitii cat mai comode.

Timpul pentru relaxare poate sa fie de 45 de minute si se vor aloca inca 15 minte in faza de final cand se aplica cremele corespunzatoare pentru incheierea procedurii.

In cele mai multe cazuri nu este nevoie de un dus ulterior pentru ca actiunea se mentine pentru inca cateva ore de la tratament. E indicat sa fie mentinute produsele pe piele in intervalul acesta pentru a se obtine rezultate cat mai bune.

Exista contraindicatii si care sunt acelea?

Problemele vasculare, tensiunea, afectiunile pielii si alergiile la anumite produse cosmetice, epilepisa, prezenta unei sarcini, febra si prezenta unor infectii in corp sunt stari in care nu este recomandat sa facem astfel de tratamente.

Impachetarile cu termocuverta sau cu tunel functioneaza pe principiul unui efect de sauna si se induce un proces de transpiratie sau de ardere super rapida a grasimilor.

Tinand cont de tipul de impachetare tratamentul are un efect de detoxifiere, fermitate corporala, diminuare a tesutului adipos si retentie de apa.

0 Shares
You May Also Like