Cum cumparam o camera video?

0 Shares
0
0
0

Cum cumparam o camera video?Sunt tot felul de anunturi pe internet de genul cumpar electronice, vand electronice si puteti gasi camere video foarte bune numai ca va trebui sa stiti ce trebuie sa luati in calcul pentru a face cea mai buna afacere.

Termentul de camera profesionala e unul pentru care in general persoanele ce lucreaza in acest domeniu vor avea mai multe definitii.

Cameramanii ce practica aceasta meserie de foarte mult timp considera ca o camera video profesionala este acea camera masiva care are un aspect clasic in timp ce amatorii de tehnologie ce tin pasul cu toate modernizarile rapide din acest domeniu vor veni sa ii contrazica argumentand ca tendinta este de a face camere video profesionale cat mai usoare si cat mai mici.

Pentru a alege o camera profesionala va trebui sa evitati capcana filmelor de prezentare aflate pe internet. Orice site care gazduieste video va comprima imaginea in mai mica sau mai mare masura pentru ca imaginea sa para clara si nu se va putea face o buna comparatie utilizand metoda aceasta.

Camerele SD nu mai sunt de actualitate. O prima regula pentru persoanele ce vor sa isi cumpere o camera video profesionala pentru a isi transofrma un hobby intr-o ocupatie din care sa iasa si bani sau pur si simplu pentru a face o afacere, este recomandat sa evitati sa investiti in camere SD.

Situatiile in care e posibil sa fie necesara achizitionarea unei asemenea camere sunt cele unde domeniul de activitatea va dicta necesitatea si aici poate sa fie vorba despre filmarile in studio unde celelalte camere sunt tot SD de exemplu.

In ceea ce priveste camerele video profesionale HD sunt mai multe optiuni si fiecare dintre ele sunt potrivite pentru mai multe tipuri de filmari.

Pentru persoanele retincente sa se mute pe format HD ori pentru cei care au experienta in editare si care nu vor sa se mute la filmat profesionist fara a testa in primul rand SD va trebui sa se tina cont ca orice camera poate sa transforme filmarile in filmari SD.

Pentru a alege camere profesionale HD trebuie sa luati in calcul si formatul in care camera filmeaza tinand cont de regiunea pentru care se va face filmarea si pentru cei care vor sa prodca filmari artistice camera trebuie sa aiba si o optiune 24 p.

Aceasta optiune face referire la un format video de 24 de cadre care e mult mai usor de folosit comparativ cu optiunile cu mai multe cadre si ofera si un rezultat similar cu cel al camerelor utilizate in realizarea filmelor artistice.

Combinand o camera buna cu ceva skilluri de editare video o camera care are aceste optiuni poate da aduca rezultate remarcabile.

O alta decizie importanta va fi legata de senzori. Majoritatea camerelor profesionale pentru persoanele care acum intra in domeniu au senzori de 1/3.

In general categoria aceasta se potriveste pentru toate tipurile de utilizari ale acestei camere daca sunt conditii obisnuite insa cand senzorul creste in calitate se poate vedea si imbunatatirea clara a profunzimii imaginii si performantelor.

0 Shares
You May Also Like