Bijuteriile argint unicat spun povesti de fiecare data

0 Shares
0
0
0

Bijuteriile argint unicat spun povesti de fiecare dataAm constatat ca nu stim sa apreciem cu adevarat bijuteriile si cumparam tot ce ne pica in mana, tot ce ni se pare dragut si de ce sa nu recunoastem, ieftin.

Acestea nu ar trebui sa fie criterii dupa care sa alegem bijuteriile, insa din pacate de cele mai multe ori ne ghidam dupa ele.

O bijuterie inseamna ceva pretios, ceva spectaculos si elegant. Daca iti doresti cu adevarat ceva special ai putea alege bijuterii argint unicat, etnice, lucrate manual. Acestea au intr-adevar o poveste, nu le vei intalni la orice colt de strada si cu ele, cu siguranta, vei putea atrage atentia.

Traim intr-o perioada in care toata lumea se imbraca la fel, adopta acelasi stil, poarta acelasi tip de haine. Daca toti suntem adeptii acestui efect de turma, de ce nu ai incerca sa iesi putin din tipare si sa alegi o bijuterie cu adevarat speciala, o bijuterie lucrata manual care sa te scoata putin din tipare.

Bijuteriile lucrate manual sunt o alegere inspirata deoarece vei stii cu siguranta ca nimeni nu va mai avea un model exact la fel. In plus, daca sunt aduse din alte tari exotice, unde noi doar visam sa ajungem, putem spune ca aceea bijuterie nu este doar o simpla podoaba care o purtam, ci este un accesoriu plin de simboluri, semnificatii si povesti din tara din care provine.

Cei care lucreaza si creeaza aceste bijuterii din argint unicat vor adauga acele simboluri specifice culturii din care provin. Nu vom gasi bijuterii simple si care nu reprezinta nimic, cum sunt cele pe care le intalnim in magazine la tot pasul.

Acestea vor avea forme, modele, simboluri si vor fi incrustate cu pietre pretioase sau semipretioase specifice culturii din care vin. Aceasta caracteristica mi se pare ca fiind unul din criteriile care ar putea sa ne determine sa cumparam si sa purtam o astfel de bijuterie.

Bijuteriile etnice sunt cu totul deosebite si au acel ceva care iti vor fura privirea. Cu siguranta doar uitandu-te la ele vor trezi un semn de intrebare si te vor face sa te gandesti care este povestea lor, de unde vin si de ce sunt atat de speciale.

O astfel de bijuterie va rezista in timp si intotdeauna va fi speciala. In schimb, bijuteriile de azi “expira” de la un sezon la altul.

Singura lor caracteristica este ca sunt la moda, insa toate celelalte criterii, sa fie dintr-un material de calitate, sa fie speciale si stalucitoare, sa puna o poveste si sa fie diferite de tot ceea ce intalnim, nu le indeplinesc si nu le vor indeplini niciodata.

0 Shares
You May Also Like