Scurt review al HTC One A9

0 Shares
0
0
0

Scurt review al HTC One A9In 2015 s-a lansat flagship-ul celor de la HTC si anume HTC One A9. Pentru fanii HTC, acesta nu a venit deloc ca o surpriza, mai ales ca ceo-ul companiei anuntase deja ca vor lansa acest produs.

Era vorba bineinteles despre HTC One A9, cu un now design si cu o linie complet noua, pentru seria smartphone-urilor de la aceasta companie. Pentru huse Htc de cea mai buna calitate, intrati pe AccesoriiGsm.ro.

Potrivit HTC, noua serie A este conceputa si concentrata mai mult pe design, mai degraba decat pe hardware, ca in cazul altor produse, asa cum ar fi cele din seria M. Intr-un fel, HTC face un pas inainte prin lansarea acestui telefon.

De-a lungul timpului, am putut observa foarte multe modele de smartphone-uri, imposibil practic de folosit cu o singura mana, o rara exceptie fiind Samsung Galaxy S6. De fapt, HTC One A9 este aproape identic cu modelul de la Samsung in ceea ce priveste latimea si lungimea, dar este cu 1 mm mai gros.

Toate elementele de design au mai fost prezente si pe alte modele ale HTC in trecut, dar suma acestora cel putin in cazul acestui device, il fac sa semene destul de mult cu iPhone 6, ceea ce nu este foarte bine pentru cei de la HTC. In practica, se simte ca un telefon diferit de un iPhone 6, mai ales atunci cand il butonezi.

Lasand la o parte elementele de design, exista cateva lucruri noi pe care le putem observa la acest telefon. In primul rand, HTC au ales sa se intoarca la display-ul cu tehnologie AMOLED, cu rezolutie 1080p.

Display-ul prezinta o reflexie cu tenta albastra atunci cand este inchis, la fel ca si in cazul Galaxy S6 sau S5, ceea ce poate indica ca acest display face parte din aceeasi generatie cu cele prezente pe aceste smartphone-uri.

Un lucru destul de interesant: HTC a ales sa introduca 2 moduri, din care puteti alege – modul AMOLED si cel sRGB, acesta din urma fiind mult mai indicat pentru cei care apreciaza foarte mult acuratetea culorilor.

SoC-ul de la interior nu reprezinta definitia high-end-ului, nici pe departe, deoarece HTC a ales sa introduca un Snapdragon 617, in principal din cauza problemelor anterioare cu implementarile Snapdragon 810 si 808.

Dupa cate ne putem da seama, implementarea unui Snapdragon 618 sau chiar 620 nu a fost posibila in timpul cerut, astfel incat singura optiune a celor de la HTC, a fost 617.

Pentru categoria de pret in care se afla, probabil ca nici nu s-ar fi potrivit altceva. Unul dintre upgrade-urile notabile ale acestui model, il reprezinta camera foto cu senzor de 13 megapixeli (IMX 214), apertura F/2.0 si stabilizare optica de generatia a doua.

La fotografiile de test, HTC One A9 s-a prezentat cel putin la nivelul unui Galaxy 6, in unele cazuri reusind sa produca poze mai bune, cu zgomot de imagine redus si detalii mai accentuate. Procesarea fotografiilor se face destul de lent insa, simtindu-se lipsa unui SoC mai performant.

0 Shares
You May Also Like