Ce este compania LG?

Share Button

Ce-este-compania-LGLG reprezinta unul dintre marii producatori de electronice la nivel mondial. Astfel, datorita importantei pe care o are aceasta firma multe site-uri dar si service-uri ofera modalitati de  reparatii LG. In cazul in care prototipul s-a defectat, detinatorul va avea o gama larga de modalitati de a-l repara.

Piesele se pot achizitiona din mediul online sau proprietarul poate trimite telefonul la un service. Nu exista service sau magazin online care sa nu ofere piese LG deoarece aceasta companie se plaseaza pe locul 3 in vanzarile de telefoane mobile la nivel national.

Astfel, sansele de reparare ale telefonului dumneavoastra cresc considerabil.

Inainte de a achizitiona un astfel de telefon trebuie sa stiti ce este compania LG si sa observati evolutia acesteia. De asemenea, LG este o companie in continua dezvoltare, lansand in septembrie un nou prototip care va prezenta un nou tip de software. LG Electronics reprezinta una dintre cele mai importante divizii ale marii companii.

Aceasta ramura este implementata in peste 70 de tari si prezinta peste 80 de mii de angajati. Astfel, privind atat cifrele de vanzari cat si numarul de tari in care exista sedii LG, puteti realiza faptul ca dispozitivul achizitionat este de calitate, iar in cazul in care anumite piese se vor strica, veti stii ca veti putea gasi altele intr-un timp scurt.

De asemenea LG Mobile Communications Company a incasat venituri de peste 2 miliarde de dolari, acest lucru reprezentand o crestere cu 12% fata de primul trimestru al anului 2016. Momentan livrarile din al doilea trimestru al anului 2016 depastesc 13 milioane de unitati si reprezinta o crestere de 3% comparativ cu prima parte a anului.

Aceste cifre imense de afaceri reprezinta dinamica vanzarilor LG si cererea pietei de consum, seriile K si X fiind cele mai cerute. Chiar daca LG are un numar mare de vanzari, aceasta companie a avut anumite pierderi.

Acest lucru a dus la scaderea pretului anumitor modele de telefoane. De asemenea, LG Company chiar isi poate permite pierderea unor sume de bani pe divizia telefoanelor, dar incearca totusi sa depaseasca anumite companii consacrate creatoare de telefoane mobile, precum Apple, Samsung sau Nokia.

Evolutia LG a fost intensa si rapida incepand cu anul 1960 cand compania coreeana GoldStar a produs primele electrocasnice si produse electronice din Coreea de Sud. Datorita incasarilor imense, in anul 1995 GoldStar ia numele de LG Electronics, urmand ulterior sa cumpere compania americana Zenith.

Aceasta firma a inovat piata electronicelor aducand un nou prototip care va revolutiona intreaga piata a produselor electronice. Astfel, in anul 1998 este creat primul televizor cu plasma. Firma LG domina intreaga piata de vanzare, urmand ca, ulterior, in anul 2005 sa devina al patrulea producator de telefoane din intreaga lume.

Pe tot parcursul acestei devoltari, LG a colaborat cu diverite companii precum Philips si Nortel. In anii 2000 cel mai dorit model de catre piata de consum este LG Chocolate, acesta fiind vandut in 7,5 milioane de exemplare la nivel mondial. De asemenea, noul prototip de touchscreen LG este foarte asteptat de catre piata de consum deoarece propune o inovare la nivel software.

Daca iti place arata si altora!


'Ce este compania LG?' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.