Samsung Level U – castile wireless cu banda in jurul gatului

0 Shares
0
0
0

Samsung Level U – castile wireless cu banda in jurul gatuluiCastile wireless cu banda au fost inventate pentru a rezolva problema plasamentului butoanelor de control (pentru volum sau pentru acceptarea/respingerea call-urilor). Daca esti in cautarea unor accesorii telefoane, la preturi fara concurenta, intra pe MagazinGsm.ro.

Castile Samsung Level U se alatura asadar, unei multimi restranse de casti, cea a headset-urilor cu banda de prindere in jurul gatului, iar la pretul de 69.99 de dolari, sunt si destul de competitive.

Castile nu dezamagesc in nici un caz din punct de vedere audio, pentru o pereche sub 100 de dolari, se aud extrem de bine, sunetul este curat, clar, dar nu are un bass substantial si nici inalte prea acute.

Daca esti in cautarea unui bass puternic, poti incerca alte modele, ca de exemplu SOL Republic Shadow, dar daca esti mai degraba adeptul unui sunet balansat, castile Level U de la Samsung, sunt mai mult decat ai nevoie.

Design-ul.

Acest set de casti este disponibil in culorile white sau black-sapphire (o combinatie de negru cu albastru). In ceea ce priveste partea de design, aceste casti arata ca si cum ar fi fost concepute pentru exercitii, desi nu li se face marketing in acest sens.

Cand banda se afla in jurul gatului tau, cele 2 piese care intra in ureche, atarna de niste fire standard, care sunt si ele prinse de banda in sine, pentru mai multa siguranta. Banda este destul de flexibila, cu insertii de cauciuc si se aseaza comfortabil pe gat.

Site-ul celor de la Samsung te face sa crezi ca acest model de casti este compatibil doar cu anumite device-uri (telefoane mobile in special) de la Samsung, dar dupa cate am putut constata, acest headset merge cu orice device Bluetooth, chiar si cu un iPhone.

Controlalele de volum functioneaza impreuna cu cele de master volume si independent de volumul telefonului. Durata de viata a bateriei este 11 ore la o functionare continua (in modul de vorbire) si putin sub 10 ore, in modul playback audio, adica atunci cand ascultati muzica.

Cei de la Samsung au conceput de asemenea o aplicatie pentru device-urile Android, aplicatie ce permite controlul setarilor avansate ale castilor, pe smartphone-ul tau.

Performantele.

Pe anumite fisiere audio cu bass si sub-bass pronuntat, asa cum ar fi “The Knife-Silent Shout”, Level U de la Samsung, sunt capabile de un bass puternic si complet, fara a distorsiona nici un pic, chiar si date la maxim.

Asta este o surpriza foarte placuta, din partea unor casti situate in aceasta categorie de pret. La niveluri ale volumului mai moderate, inca putem auzi prezenta bass-ului, dar acesta nu mai este atat de profund, lucru normal dealtfel, deoarece volumul a fost scazut destul de mult.

Celelalte sunete din plaja medie si cea a inaltelor, sunt echilibrate si isi fac simtita prezenta atunci cand trebuie (totusi nu suna strident). Bogatia mediilor este prezenta si ea.

Mediile se pot distinge foarte bine, dar ar putea folosi un ton putin mai inalt. Frecventele cele mai inalte sunt ceva mai prezente decat mediile, asa ca suntetul este putin cristalin. Recomandam aceste casti pentru auditii, suna chiar foarte bine.

0 Shares
You May Also Like