La ce ne putem astepta pe piata telefoanelor Android?

0 Shares
0
0
0

La ce ne putem astepta pe piata telefoanelor Android?Piata telefoanelor Android se dezvolta pe zi ce trece, iar noile modele apar intr-un ritm rapid, provenind de la producatori din diverse tari.

Pentru aceste terminale gasim acum inclusiv piese telefoane iPhone si diferite accesorii care ne ajuta sa folosim un telefon inteligent o perioada mai lunga de timp, atat timp cat dorim sa il pastram si sa nu investim alti bani intr-unul nou.

Utilizatorii care doresc sa foloseacsa telefoane inteligente apeleaza la producatori care ofera terminale la preturi tot mai mici. Cele mai cunoscute smartphone-uri sunt cele ale producatorilor chinezi, insa si altii incep sa devina jucatori importanti in acest domeniu. Indienii de la Karbonn au un asemenea telefon inteligent ieftin, care ofera performante destul de bune pentru cei care nu doresc neaparat un telefon de top.

Cei de la Karbonn incearca sa creeze o nisa de piata doar a lor, telefoanele acestora adresandu-se celor care au nevoie de un telefon cu ajutorul caruia sa se descurce zi de zi doar cu functiile de baza ale lui. De exemplu, Karbonn A5S are versiunea Android KitKat 4.4.2 instalata pe el si un procesor dual-core de 1.2 GHz. Bateria lui nu e una de capacitate mare, ea avand doar 1,400 mAh, iar ecranul ajunge la dimensiunea de 4 inchi.

Acesta ofera o rezolutie de 480 x 800 pixeli la 233 ppi. Camera foto din spate a telefonului inteligent produs de Karbonn are doar 5 MP, iar cea frontala se poate lauda cu 0,3 MP. Functionarea acestui smartphone nu este una ideala, insa el isi face treaba asa cum ne asteptam pentru un model iefin, de nisa. Atunci cand cineva vrea sa navigheze pe internet, telefonul are mici intarzieri in schimbarea paginilor, dar reuseste sa duca la bun sfarisit orice sarcina trebuie sa indeplineasca.

Nici amatorii de jocuri pe telefon nu pot spera la performante extraordinare de la acest gadget ieftin provenit de pe piata din India. Fotografiile sunt de o calitate destul de slaba, iar cei care vor sa pastreze cele mai frumoase amintiri din vacanta cu ajutorul acestui telefon se pot reorienta imediat ce vor vedea pozele facute cu el. Designul lui putea fi mai bun, butoanele prin care se actioneaza unele comenzi ca marirea sau scaderea volumului avand o calitate precara.

Calitatea sunetului oferit de telefonul indian e una buna, insa difuzorul (plasat in partea de jos) este usor acperit cu degetele de catre utilizator atunci cand il tine in mana. Capacitatea lui de stocare poate fi marita pana la 32 GB c ajutorul unui card microSD, ceea ce va oferi un spatiu de stocare generos pentru fisierele si fotografiile care vor ajunge in telefon.

Un plus al acestui model este optiunea de a avea doua cartele SIM instalate in el, acest lucru fiind ceea ce cauta multi utilizatori in ziua de azi. Multi folosesc o a doua cartela SIM doar pentru conexiunea la internet, ceea ce se impune in unele cazuri pentru ca unii operatori nu ofera un trafic de date rezonabil inclus in abonament.

0 Shares
You May Also Like