De ce ai nevoie de un avocat bun?

0 Shares
0
0
0

De ce ai nevoie de un avocat bunNimeni nu poate spune ca poate evita problemele legale in viata si e bine ca mereu sa aiba alaturi un avocat bun, specializat in domeniul sau de interes.

Serviciile unui avocat de succes, inclusiv avocati divort Cluj sunt necesare uneori, oricat ne-am dori sa evitam cheltuielile cu astfel de servicii juridice. Poti fi implicat in viata in procese civile, in revendicari de bunuri, despagubiri, divorturi sau in procese de natura penala, din pacate.

E bine ca in asemenea situatii sa fii pregatit asa cum trebuie pentru ca nimic sa nu te poate lua prin surprindere. Ceea ce poti face e sa iti gasesti un avocat foarte bun, cu multa experienta, care sa colaboreze cu tine o perioada lunga de timp sau sa inchei un contract de reprezentare cu o firma de avocatura de renume sau cu experienta in domeniul care te intereseaza cel mai mult.

Daca detii o firma, cu siguranta vei dori sa beneficiezi de servicii juridice si de consultanta de specialitate. Poate fi mai ieftin sa colaborezi cu un avocat sau sa apelezi din cand in cand la o firma de avocatura decat sa ai angajat un consilier juridic deoarece acesta poate implica mai multe costuri pentru compania sau firma pe care o detii. Un avocat trebie sa fie, in primul rand, unul de incedere si sa isi consolideze aceasta calitate in fata ta de-a lungul timpului.

In plus, totul trebuie sa fie clar inca de la inceput in ceea ce priveste conditiile colaborarii voastre si remuneratia acestuia. Daca ai de recuperat o anumita suma de bani, poti opta si pentru acordarea unui procent din ceea ce castigi, evitand astfel plata unei sume de bani destul de mari inca de la inceput. Astfel, el va fi si mai motivat sa castige procesul in care te va repezenta in fata instantei.

In viata de familie apar si situatii mai dificile asa cum este un divort, caci partenerii de viata pot decide, in unele cazuri, sa isi separe drumurile in viata si fiecare sa urmeze cea ce are de facut. Un divort in care e implicat un cuplu casatorit de mult timp poate implica si bunuri imobiliare sau sume de bani si alte obiecte care trebuie impartite de cei doi soti.

Cel mai bine, in cazul in care esti implicat intr-un divort cu partaj de bunuri, e sa optezi pentru serviciile unui avocat cu experienta in dreptul civil. Oricat de bine ai cunoaste domeniul si jurisprudenta, nu poti sti toate secretele si detaliile pe care le stie un avocat cu experienta in acest domeniu. El stie cel mai bine ce este de facut si care sunt cele mai bune cai si metode prin care sa iti apere interesele asa cum iti doresti tu.

Un avocat cu care colaborezi o perioada lunga de timp iti va acorda si unele facilitati financiare si reduceri pe care le doresti, astfel incat sa poti face economii cat mai mari. El trebuie sa te asiste, sa te reprezinte si consilieze in fiecare etapa a procesului de divort, pana cand sentinta data este una definitiva.

0 Shares
You May Also Like