Sfaturi pentru inchirierea unei masini – alegerea automobilului

0 Shares
0
0
0

Sfaturi-pentru-inchirierea-unei-masini-alegerea-automobiluluiEsti in regiunea Moldovei intr-o calatorie de afaceri si vrei sa te deplasezi usor, fara restrictii? E simplu! Inchiriaza o masina in Iasi. Car-rental-ro.com va pune la dispozitie masini moderne in cele mai importante orase din tara, asa ca nu mai ezita si inchiriaza o masina in Iasi.

In cele ce urmeaza, vom vorbi despre alegerea automobilului de inchiriat cu diferente intre ce se intampla din acest punct de vedere in Statele Unite si Europa.

Cineva care locuieste in Statele Unite si vrea sa mearga in Europa trebuie sa se astepte la diferente intre masina americana de inchiriat si ce va primi in Europa, acolo unde masinile din gama medie au mai putin spatiu pentru pasageri, spatiul din portbagaj este nemaipomenit, iar transmisia manuala reprezinta norma.

Transimisia automata este mult mai scumpa (de obicei cu aproape 50 % mai scumpa) si ar putea fi disponibila doar daca faceti un upgrade la o masina mai mare si mai scumpa (unii americani gasesc masinile automate extrem de valoroase, in special, daca merg in Marea Britanie sau Irlanda, acolo unde mersul pe partea stanga poate fi o adevarata provocare).

Din moment ce resursele sunt limitate, iar dumneavoastra aveti neaparat nevoie de o masina automata, va trebui sa aranjati din timp o rezervare, spre deosebire de o masina cu transmisie manuala. In mod ideal, ar trebui sa sariti peste automat si sa va imbunatatiti abilitatile de conducere.

Atunci cand verificati optiunile pentru inchiriere, veti vedea cateva din marcile familiare (Ford, Volkswagen), dar si mai putin familiare, cum ar fi Opel, Fiat, Citroen, Peugeot, Renault, Skoda sau Seat. Nu va pierdeti timpul cu alegerea intre diferitele modele, din moment ce nu vi se garanteaza ca veti obtine exact aceeasi masina pentru care v-ati inscris, ci doar un model „similar”.
In mod normal, este recomandat sa alegeti modelul cel mai mic si mai ieftin, cu cutie de viteze manuala, nu pentru a economisi bani, ci pentru ca masinile mari nu sunt la fel de manevrabile pe drumurile inguste din Europa.

In cazul in care calatoriti cu mai mult de o persoana, ar putea sa merite sa faceti un upgrade la o masina mai mare. Dar daca cu dumneavoastra merge o singura persoana, atunci un model mai mic ar trebui sa ofere destul loc, chiar daca este mai putin decat ceea ce sunteti obisnuiti.

Alegerea locurilor de preluare si returnare a masinii

Este cel mai bine si mai putin stresant sa incepeti experienta de conducere departe de marile orase, asa ca incercati sa va luati masina departe de destinatiile importante.

Un scenariu placut pentru o excursie in Marea Britanie ar putea fi sa incepeti in orasul mic Bath, inchiriati o masina atunci cand plecati de acolo, explorati Marea Britanie in timpul conducerii, dupa care returnati masina in York si mergeti cu trenul la Londra, acolo unde va puteti baza cu incredere pe excelentul sistem de transport public.

0 Shares
You May Also Like