Iata care sunt cele motive pentru a iubi vara:

Iata care sunt cele mai bune motive pentru a iubi vara

0 Shares
0
0
0

 In primul rand… timp liber

Sunt cele mai lungi vacante ale anului si, pe masura ce zilele sunt mai lungi, vei avea destul timp sa investesti in orice iti doresti. Dormi pana la ore tarzii, faci bai lungi in piscina, faci maratoane de serie sau, pur si simplu, nu faci nimic. Vezi aici sezlong potrivit pentru tine si alege optiunea care ti se potriveste cel mai bine.

 Zilele sunt mai lungi!

Ai mult mai multe ore de lumina, si acest lucru devine timp petrecut in natura. Concluzie: Soarele ne da mai multa viata si fericire!

 Hainele unt mai usoare

Este timpul sa scoti toate perechile de pantaloni scurti din mansarda, topurile scurte, rochiile usoare… si chiar, rasfate-te sa mergi intr-un costum de baie nou.

 Masa binecuvantata de vara!

Din fructe proaspete, cum ar fi pepene verde, pepene galben, piersici… mergand de la salate proaspete si pana la inghetata! De asemenea, avem mult mai mult timp sa gatim.

Bucura-te de mare si de soare!

Exista un plan mai bun, cu aceasta temperatura, decat sa mergi la plaja, sa stai intins pe nisip? Apa in timpul verii este viata, oriunde s-ar afla, pe plaja, in piscina, intr-un iaz sau la dus…

 Este timpul sa calatoresti!

Este o perioada perfecta a anului pentru tine de a face orice excursie. Iti place caldura? Alege un loc cu mare. Iti place frigul? Poti merge la munte. Poti alege orice varianta. Vara ai puterea asta.

Bucura-te de noptile de vara!

Poti merge la orice terasa din orasul tau pentru a gusta un aperitiv, a lua cina, sau doar cateva bauturi; Cum sa nu te bucuri de o plimbare in lumina lunii si a stelelor, sa respiri calm atmosfera fierbinte de vara sau sa profiti si sa faci o baie pe timp de… noapte!

Timpul petrecut in familie!

Unul dintre lucrurile care ne place sa le facem cel mai mult atunci cand avem timp este sa ne bucuram de familie si sa impartasim tot ce putem cu ei. De la mese impreuna, jocuri de societate sau orice tip de activitate in aer liber… Nu uita sa faci un selfie de familie!

 Siesta!

Exista un obicei mai bun in timpul verii, ca, dupa o masa copioasa, sa te poti culca, sa te odihnesti la umbra tragand un pui de somn de 2-3 ore, minim…
Te invitam sa te bucuri de una dintre cele mai bune traditii si anume… somnul de dupa amiaza! 12

 Bucuria care se revarsa in atmosfera!

Si adevarul este ca vara, fie prin lumina soarelui, timp liber sau oricare dintre lucrurile pe care le-am spus mai sus, poti respire fericire la fiecare colt.

Vara este momentul pe care toata lumea il asteapta dintr-un anumit motiv: planurile se acumuleaza pe tot parcursul anului si cand ajunge in cele din urma, explodeaza intr-un numar nesfarsit de lucruri distractive de facut.

De ce imi vin in minte plaja si marea cand spunem “vara”? Probabil pentru ca, cu milioane de ani in urma, viata a inceput pe mare; Iar vara ne reinnoim cu siguranta, ne nastem din nou. Fie pentru ca mergem intr-o excursie, fie pentru ca stam in paturile noastre odihnindu-ne; Ne vom intoarce mereu dintr-o vara, plini de energie.

Vara este o marfa necesara pentru oricine de pe aceasta planeta si cu siguranta si pentru altii. Serveste la impartirea perioadelor, multiplicarea aventurilor, scaderea stresului si adaugarea de amintiri bune.

Vara va veni intotdeauna fara ca noi sa observam, intr-o clipita din ochi; Prin urmare, acum ca o ai in maini, nu o lasa sa plece atat de usor fara a obtine mai intai tot binele pe care il are pentru tine.

Vara si bronzul

Bronzarea este intunecarea naturala a pielii ca autoprotectie impotriva deteriorarii cauzate de expunerea la radiatii ultraviolete cauzate de lumina soarelui (sau de alte surse artificiale, cum ar fi un solar).

Astazi, in multe tari occidentale, o piele bronzata este de dorit din punct de vedere estetic, in timp ce culturile estice apreciaza un ten mai palid. Plaja excesiva provoaca daune organismului, de la iritatii ale pielii si arsuri solare la aparitii mutagene si dezvoltarea cancerului.

In antichitate, oamenii si-au albit pielea cu produse despre care se stie acum ca sunt toxice. De exemplu, inca din anul 400 i.Hr., grecii au albit pielea fetelor lor cu pulberi din carbonat de plumb. Poppaea Sabina, sotia imparatului roman Nero, a urmat acest obicei. In secolul al XVI-lea, unii italieni au folosit arsenic pentru a da fetei lor un aspect translucid. Dar, din moment ce designerul francez Coco Chanel a popularizat moda de bronzare la inceputul anilor 1920, dupa o vacanta pe Riviera Franceza, a inceput sa devina larg raspandita. Astfel, multi oameni petrec ore intregi facand plaja.

0 Shares
You May Also Like