Elimina pentru totdeauna mirosurile urate din frigider

0 Shares
0
0
0

Elimina pentru totdeauna mirosurile urate din frigider Cu siguranta ati patit si voi sa va treziti intr-o dimineata si sa constatati ca la deschiderea frigiderului va loveste un val de miros urat.

Atunci v-ati uitat prin frigider sa vedeti ce miroase asa dar ati vazut ca toate alimentele sunt proaspat cumparate si nimic nu trebuie aruncat.

Se intampla des ca frigiderul sa capete un miros neplacut datorita mixului de alimente pe care le depozitati acolo. Pentru a scapa de acestea, urmati sfaturile de mai jos:

–    curata tot frigiderul cu otet si apa si dupa aceea pastreaza un mic recipient cu otet in interiorul frigiderului. Mirosul de otet va anihila mirosurile neplacute, dar in acelasi timp nu va raspandi un miros intepator.
–    cu bicarbonat de sodiu – are acelasi efect ca si otetul si de asemenea, dupa curatate, poate fi pastrat intr-un recipient cu apa in interiorul frigiderului pentru a tine departe mirosurile neplacute.
–    la fel de eficienta este si lamaia in eliminarea mirosurilor neplacute…in special cele cauzate de preparate din peste si de usturoi. Tine putin suc de lamaie pe un raft in frigider si vei vedea cum in scurt timp frigiderul nu va mai mirosi neplacut.
–    poti sa tii in frigider si condimente: scortisoara, cuisoarele si alte condimente asemanatoare vor avea un efect benefic in eliminarea mirosurilor neplacute.

Foloseste una dintre procedurile de mai sus si vezi ce functioneaza pentru tine. Iar daca nu rezolvi problema mirosurilor neplacute, s-ar putea sa ai nevoie de un alt frigider.

Poate e prea vechi si nu mai poti sa il cureti suficient de bine. Gasesti frigidere ieftine si bune in Timisoara la Selgros. Ai mai jos datele de contact.

Selgros Timisoara
Produse alimentare si nealimentare
Calea Aradului nr. 64 Timisoara,
300291 , RO
Tel: 0256 279 000
Fax 0256 279 199

0 Shares
You May Also Like