De ce sa-ti cumperi o lanterna?

0 Shares
0
0
0

De ce sa-ti cumperi o lanterna?O lanterna LED iti va sterge amintirile neplacute legate de celebrele becuri cu filament, incandescente, care se „prajeau” cand iti era lumea mai draga si cand aveai mai mare nevoie de ele.

Ce  cautare disperata prin magazine urma dupa aceea, in cautarea becului pierdut.

Cum de lanterne LED nici nu putea fi vorba, nici macar becurile clasice nu se prea gaseau un magazine iar, atunci cand aveai norocul sa gasesti asa ceva prin comert, aveai surpriza sa nu fie modelul potrivit.

In ziua de azi, o lanterna de orice fel ar fi ea iti este de folos in diverse situatii, iar noile modele cu LED te scapa de vechile griji.

Dincolo de faptul ca sunt foarte fiabile, noile modele de lanterne LED sunt extrem de usoare si usor de purtat.

Avand in vedere ca acum nu mai conteaza neaparat marimea bateriei, ci calitatea acesteia precum si a LED-urilor, chiar si o lanterna LED de mici dimensiuni te poate surprinde placut cu puterea sa de iluminare.

Sa nu te miri daca o lanterna minuscula pe care ai cheltuit doar vreo 25 de lei va taia intunericul pana la 100 de metri in fata ta. Pe site-ul lanterne.ro ai la alegere un model de 25 de lei cu codul 14500 ZY520 care iti va satisface cu siguranta doleantele.

Stiti vorba aceea din popor: mica, mica, da voinica! Daca esti pescar, vanator sau militar, ai de ales dintr-o serie de lanterne profesionale care, cu adevarat, te vor impresiona.

Pentru omul de rand, insa, primeaza marimea lanternei LED, nefiind un secret ca pentru multi este foarte important sa nu-si umple rucsacul sau geanta cu multe lucruri.

O lanterna mica cu LED poate fi tinuta in buzunar, la indemana, fiind folosita in cele mai delicate imprejurari.

Lanterna devine cu adevarat importanta pentru utilizator odata cu trecerea anotimpului cald, vara, si inaintarea catre iarna. Ziua devine din ce in ce mai scurta, iar intunericul isi intra in drepturi mult mai devreme.

Pentru cei care se intorc de la serviciu sau de la scoala, o lanterna poate fi cu adevarat pretioasa. De asemenea, este utila si pentru biciclistii care merg pe timp de noapte, pentru a-si semnaliza prezenta pe sosea mai ales daca nu dispun de alte elemente reflectorizante.

Pe langa utilitatea practica de a-ti lumina calea, lanterna devine, deci, un important instrument de semnalizare pe timp de noapte aceasta intrand in dotarea agentilor de politie sau a conductorilor de tren.

Vorbeam mai devreme de lanternele profesionale de dimensiuni mai mari si puterea de iluminare pe masura a acestora si nu trebuie sa omitem aici o alta categorie care foloseste astfel de aparate: fermierii si crescatorii de animale.

Pentru cei din urma, aflati de multe ori cu turma de oi in mijlocul salbaticiei, lanterna asigura practic conditii propice de supravietuire. Aceasta le permite oamenilor de aici sa se apere de animale salbatice, cat si sa se descurce la stana pe timp de noapte cu diversele activitati pe care le desfasoara aici. Prietenia devine in aceste conditii mult mai pretioasa.

0 Shares
You May Also Like