iPhone 6 S este deja amintire, urmeaza iPhone 7

0 Shares
0
0
0

iPhone 6 S este deja amintire, urmeaza iPhone 7Cei care au nevoie de piese iPhone si detin deja un model de smartphone dintr-o generatie mai veche, se gandesc cu siguranta ca, pe viitor, sa-si schimbe si telefonul cu noile modele lansate de compania americana Apple.

Dupa lansarile recente ale modelelor iPhone 6s si iPhone 6sPlus, au inceput sa apara zvonurile despre cum va arata iPhone 7. Specialistii in domeniu spun ca, odata la doi ani, Apple aduce pe piata schimbari radicale la modelele lansate.

Tinand cont de acest lucru, se pare ca iPhone 7 va fi un model care va aduce in lumina schimbari importante. Chiar daca informatiile despre iPhone 7 nu vin dinspre Apple, internetul este plin de tot felul de informatii despre cum va arata si ce configuratie hardware va avea modelul.

Presa asiatica a lansat recent cateva informatii despre specificatiile tehnice ale modelului iPhone 7 care va fi lasnat, dupa toate aparentele, in toamna anului viitor. Din primele informatii, compania Apple va lansa atunci doua modele de iPhone, iPhone 7 si iPhone 7 Plus.

Primul model mentionat va avea un display de 4,7 inchi, iar al doilea va iesi pe piata cu un ecran de 5.5 inchi. In cazul iPhone 7 vom regasi un chipset A10 si 2 GB memorie RAM, in timp ce la modelul iPhone 7Plus vom regasi 3GB memorie RAM.

iPhone 7 va fi un model rezistent la apa, din categoria waterproof. Cum mai toti utilizatorii isi doresc un display mai rezistent la socuri, iPhone 7 s-ar putea sa vina pe piata cu un display mult mai rezistent la socuri. Modelul celor de la Motorola, Droid Turbo 2, arata ca producatorii pot realiza un ecran care sa nu se sparga, daca isi doresc acest lucru.

Conform zvonurilor, se spune ca iPhone 7 va folosi un nou tip de memorie interna, 3D NAND FLASH, furnizata de SanDisk si Toshiba. O alta caracteristica inovatoare a noului model va fi tipul de display, edge to edge.

Ce presupune acest concept? Ecranul se intinde de la o margine la cealalta a carcasei, iar absenta butonului Home nici nu se face simtita.

Din punct de vedere software, iPhone 7 va rula iOS 10. In ceea ce priveste designul, ne putem astepta si aici la schimbari radicale, tinand cont de traditia Apple care, odata la doi ani, aduce schimbari radicale modelelor sale.

Se asteapta ca iPhone 7 sa aiba grosimea unui iPod touch, adica 6.0-6.5 mm. Totodata, informatiile presei asiatice spun ca este posibil ca Apple sa lanseze pe piata si o varianta mai ieftina a iPhone 7, iPhone 7C. Se pare ca acesta va avea o carcasa metalica si un display de 4 inchi.

Ca o curiozitate, chipsetul A9 care doteaza modele iPhone 6S si iPhone 6S Plus este realizat de Samsung si TSMC. Se aude ca, pentru noul model iPhone 7, chipsetul A10 va fi produs in exclusivitate de TSMC.

Pentru cei care asteapta cu nerabdare modelul prezentat mai sus va fi un timp care se va scurge cu greu, multi amanand cu siguranta achizitia unui iPhone 6, pregatindu-se pentru iPhone 7.

0 Shares
You May Also Like