De ce nu mai sunt la mare cautare laptopurile noi?

De ce nu mai sunt la mare cautare laptopurile noi?

Share Button

Laptopurile sunt acele echipamente pe care fiecare dintre noi le putem folosi la servici in interes profesional, sau acasa fie in interes personal, fie in interes profesional.

Ei bine, in trecut majoritatea celor care se aflau in cautarea unui laptop isi indreptau atentia spre laptopurile noi, care stim cu totii ca erau mult mai performante decat laptopurile second hand, sau decat laptopurile refurbished.

Acum insa, odata cu trecerea timpului, se pare ca din ce in ce mai putine persoane aleg sa isi cumpere un laptop nou in conditiile in care isi pot cumpara un laptop second hand sau un laptop refurbished foarte bun.

De exemplu, un laptop second hand vine acum insotit de o perioada de garantie la fel de indelungata precum un echipament nou, asa ca acesta poate fi unul dintre motivele pentru care oamenii prefera echipamentele second hand.

In ceea ce priveste echipamentele second hand, acestea pot sa fie de generatie mai veche (laptopuri second hand i3), sau de generatie mai noua (laptopuri second hand i5), in timp ce cele mai performante laptopuri second hand sunt fara doar si poate laptopurile i7.

Persoanele care isi doresc un laptop performant si care sa nu coste foarte multi bani, in cazul in care nu sunt foarte incantati de ideea de a-si alege un model second hand, isi pot indrepta acum atentia spre un laptop refurbished.

Un laptop refurbished este de fapt un laptop resigilat. Ei bine, aceste echipamente au fost achizitionate din magazin ca si produse noi, iar din diferite motive au fost returnate de catre cumparatori vanzatorului, iar in schimbul lor cumparatorii au primit alte produse identice noi.

Cat despre laptopurile returnate comerciantilor, acestea au fost apoi trimise inapoi catre producatori, pentru a fi testate, iar in cazul in care anumite componente nu functionau perfect, ele erau inlocuite cu alte piese noi noute.

Apoi echipamentele respective erau testate pentru a doua oara si scoase pe piata. Ei bine, acestea sunt laptopurile refurbished.

Toti cei care isi doresc un laptop de o calitate foarte buna si nu sunt dispusi sa cheltuiasca foarte multi bani pentru a-si alege un laptop nou, isi pot cumpara acum un laptop refurbished i5.

Laptopurile refurbished dupa cum se poate observa mai sus in articol, sunt laptopuri sigilate, insa ele sunt produse de cea mai buna calitate. De regula oamenii aleg sa isi cumpere astfel de produse datorita faptului ca ele sunt mai ieftine decat laptopurile noi, si au aceleasi performante, sau de multe ori sunt si mai performante decat echipamentele noi.

Plus de asta, cu banii cu care utilizatorii isi pot cumpara un laptop nou de generatie i3 de la un producator oarecare de pe piata, cu aceiasi bani isi pot cumpara un laptop HP sau un laptop Dell i5, care vine cu specificatii tehnice superioare.

Asadar, tinand cont de toate aceste aspecte importante, este cat se poate de firesc faptul ca oamenii care isi doresc un laptop pentru acasa, isi aleg un laptop refurbished sau un laptop second hand in defavoarea unui laptop nou.

Daca iti place arata si altora!


'De ce nu mai sunt la mare cautare laptopurile noi?' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.