Totul despre radiofrecventa corporala

Totul despre radiofrecventa corporala

Share Button

Foarte multe persoane au auzit discutandu-se despre radiofrecventa corporala, si foarte multe persoane stiu ca acest procedeu se realizeaza cu ajutorul unui aparat radiofrecventa, insa cu siguranta nu toata lumea cunoaste foarte multe lucruri despre radiofrecventa.

Tocmai din acest motiv, in continuarea acestui articol, persoanele interesate vor putea sa afle o multime de lucruri interesante despre radiofrecventa corporala.

In primul rand, trebuie precizat faptul ca radiofrecventa corporala are multe beneficii, iar dintre acestea amintim doar cateva. Mai intai de toate trebuie precizat ca radiofrecventa este ideala pentru eliminarea aspectului de coaja de portocala.

Apoi trebuie amintit faptul ca radiofrecventa corporala este ideala pentru tratarea tuturor tipurilor de celulita, inclusiv pentru tratarea celulitei de stadiu 3-4.

Reducerea grasimii localizate, eliminarea flaciditatii si efectul spectaculos de reducere a vergeturilor reprezinta alte beneficii ale radiofrecventei, care mai este printre altele si un foarte bun tratament de remodelare si tonifiere corporala datorita stimularii productiei de colagen.

Despre radiofrecventa corporala mai trebuie amintit faptul ca este un tratament non – invaziv care se realizeaza prin aplicarea undelor de radiofrecventa cu efect de incalzire a dermei undeva intre 38 si 41 de grade, favorizand astfel crearea de colagen.

In ceea ce priveste acest procedeu mai trebuie mentionat faptul ca regenereaza depozitele de elastina si colagen, si confera fermitate si elasticitate pielii, care in acest fel va avea asigurat un aspect sanatos si intinerit.

Deasemenea, radiofrecventa actioneaza precum un corset care are rolul de a strange tesuturile grase si tesuturile musculare. Discutam aici despre o contractie datorita careia se remodeleaza din profunzime straturile de grasime.

In momentul im care discutam despre radiofrecventa corporala trebuie sa precizam faptul ca aceasta se realizeaza pe sedinte, iar de regula o sedinta trebuie sa dureze undeva la 30 de minute pe zona tratata.

Exista trei tipuri de tratamente, astfel ca exista un tratament intensiv care se aplica odata sau de doua ori pe saptamana. Apoi exista al doilea tip de tratament care se aplica preventiv odata pe luna, in timp ce al treilea tratament este cel realizat in functie de recomandarile cosmeticianului.

Un amanunt foarte important care trebuie amintit in acest articol este faptul ca radiofrecventa este un tratament compatibil cu oricare dintre celelalte tratamente cosmetice cunoscute.

Un detaliu care conteaza foarte mult este acela ca radiofrecventa se poate aplica in mai multe zone ale corpului, iar aici discutam despre tonifierea pielii de pe abdomen, coapse, brate, sau gat.

Femeile care isi doresc acest lucru, pot opta chiar si pentru o radiofrecventa faciala, pentru a avea mai apoi un chip care sa arate mult mai tanar.

Indiferent de zona pe care isi doresc femeile sa o trateze, radiofrecventa este un tratament sigur si nedureros, un tratament care nu are efecte adverse, asa ca femeile pot opta fara frica pentru un astfel de tratament.

Cat despre sedintele de radiofrecventa corporala, se pot efectua intre 10 si 20 de sedinte, la un interval de 3-5 zile distanta, iar rezultatele cu siguranta vor fi de durata.

Asadar, in mare parte acestea sunt cele mai importante detalii pe care trebuie sa le cunoasca doamnele si domnisoarele despre radiofrecventa corporala.

Daca iti place arata si altora!


'Totul despre radiofrecventa corporala' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.