Cum se alege cea mai buna platforma ecommerce?

Cum se alege cea mai buna platforma ecommerce?

Share Button

Alegerea celei mai bune platforme de e-commerce nu este o sarcina usoara.

Piata este larga si exista multi factori care trebuie luati in considerare. Alegerea dvs. are un impact foarte mare asupra afacerii dvs. online, deci este important sa va ganditi suficient inainte de a va inscrie pe una. Pentru cele mai bune solutii va recomandam best web design services.

Pentru a va ajuta in acest sens, am comparat cei mai populari  constructori de site-uri de comert electronic. In cele din urma, speram ca sunteti gata sa va decideti care platforma este cea potrivita pentru dvs.

Ce este o platforma de comert electronic si de ce ar trebui sa folositi una?

Prima intrebare este ce este o “platforma de e-commerce”?

O platforma de e-commerce este o bucata de software care va permite sa construiti un magazin online si sa derulati o afacere online. Va ofera instrumentele necesare crearii si gestionarii site-ului dvs., inclusiv a produselor si operatiunilor de zi cu zi.

Nu sunt capabilitati a e-commerce construite intr-o alta platforma. De exemplu, atunci cand utilizati WooCommerce pentru a adauga un magazin online la site-ul dvs. WordPress, nu utilizati o platforma de e-commerce.

Aceasta postare se va referi doar la solutiile de comert electronic, care sunt platforme independente. Dupa cum veti vedea, unele dintre cele mai bune optiuni de platforma de e-commerce va permit sa includeti produsele in alta parte.

Exista multe motive diferite pentru a utiliza platformele de comert electronic:

FOARTE EASY – In trecut, daca vreti un magazin online, a trebuit sa construiti singuri functionalitatea. Mai tarziu au existat platforme de cumparaturi, dar totusi a trebuit sa aveti abilitati de dezvoltator pentru a le integra in site-ul dvs. Acum avem pluginuri. Cu platformele de comert electronic, veti obtine totul intr-o mana si puteti incepe imediat.

CHEAP – Platformele de comert electronic nu sunt super scumpe, unele chiar nu costa nimic. In timp ce aveti cu siguranta cheltuieli atunci cand rulati un magazin online, este mult mai putin decat sa dezvoltati propria solutie de la zero. In plus, cu cat platiti mai mult, cu atat mai multe dintre afacerile dvs. va pot oferi de obicei solutii tehnice.

O SOLUTIE FITS ALL – Mai ales atunci cand mergi cu o solutie gazduita, poti sa renunti la mai multe parti ale site-ului. Nu este nevoie sa te ocupi de gazduire web, securitate, actualizari si alte lucruri. In schimb, va puteti concentra pur si simplu asupra cresterii afacerii dvs.

In plus, cu o solutie comerciala beneficiati de structura de suport. Solutiile open source, cum ar fi WordPress, sunt adesea conduse de comunitate si de aceea depindeti de aceasta comunitate pentru a va oferi sprijin. In timp ce acest lucru poate functiona foarte bine – daca aveti nevoie disperata de ajutor la ora 3 dimineata, este bine sa aveti o garantie ca va fi acolo.

Bine, acum ca aveti o idee mai buna despre ce sa cautati intr-o platforma de comert electronic, este timpul sa vorbim despre ce este acolo. In cele ce urmeaza, vom trece peste avantajele si dezavantajele catorva dintre cele mai populare platforme de comert electronic disponibile, structura lor de stabilire a preturilor si cele mai potrivite pentru acestea.

Daca iti place arata si altora!


'Cum se alege cea mai buna platforma ecommerce?' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.