Ce este Merchant Words?

Ce este Merchant Words?

0 Shares
0
0
0

In campania mea de online sale aveam nevoie de utiltare seo puternice asa ca am ales pachetul cheap seo tools pentru ca abonamentul este mic si este la pret constant pe viata. Iti recomand sa te grabesti pentru ca pretul creste pe masura ce locurile se ocupa.

Merchant Words este un expert in cautarea pe amazon, care are date reale despre cumparator de pe cea mai mare piata de comert electronic din lume, Amazon. Cmerchant words intelege cautarile pe care cumparatorii le introduc pe bara de cautare Amazon din intreaga lume. Scopul  Merchant este de a avea o viziune distincta asupra a ceea ce se afla in mintea clientilor atunci cand cauta un articol pe Amazon. Din aceste date, Merchant Words poate capta ceea ce cauta majoritatea clientilor in Amazon pentru ca utilizatorii nostri sa poata masura cererea pentru produsele si serviciile pe care le listati in afacerea dvs. Amazon.

Cum functioneaza Merchant Words?

Software-ul nostru este echipat cu algoritmi de inteligenta artificiala (AI) care navigheaza prin baza noastra de date extensiva, calculeaza clasarea fiecarei expresii de cautare si produc un volum de cautare estimat pentru cuvantul dvs. cheie de cautare ales. Din 2012, am capturat peste 1 milion de cautari de la clienti pe Amazon. Din aceste date, putem descoperi expresii de cuvinte cheie foarte specifice, care pot asigura vizibilitatea produselor Amazon pentru utilizatorii nostri. Utilizatorii nostri beneficiaza de accesul la baza noastra extinsa si actualizata a datelor de cautare ale cumparatorilor Amazon din intreaga lume, ceea ce le va permite sa descoperim tendintele de cumparaturi ascunse pe care utilizatorii nostri le pot folosi pentru a crea mai multe oportunitati de afaceri si pentru a-si ajuta afacerea Amazon sa creasca.

De ce afacerea dvs. Amazon are nevoie de cuvinte comerciale?

Amazon, fiind cea mai mare piata de comert electronic din lume, concurenta intre companii este foarte abrupta. Din acest motiv, vanzatorii ar trebui sa foloseasca mijloace si sa aplice tactici eficiente de afaceri care sa le ofere intreprinderilor avantaje fata de concurentii sai. Prin intermediul Merchant Words, utilizatorii nostri pot decide cu privire la utilizarea cuvintelor cheie eficiente, care vor spori vizibilitatea produselor lor pe Amazon. Este de fapt faptul ca lista de produse si servicii care sunt ridicate in lista de cautare are o rata de clic mai mare si este mai probabil sa fie aleasa de clienti pentru cumparare. Fiecare antreprenor, indiferent daca incepe sau este deja o afacere in crestere, ar trebui sa investeasca intr-un instrument de cuvinte cheie ca Search Merchant Words pentru a realiza lansari de produse reusite si sa desfasoare campanii de publicitate profitabile nu numai pe Amazon, ci si dincolo.

Instrumente pentru cuvinte cheie

Merchant Words se mandreste cu datele noastre exacte si extinse privind cautarile clientilor Amazon din intreaga lume, care sunt disponibile clientilor nostri. Cu ajutorul cuvintelor de comerciant, puteti gasi toate cuvintele cheie posibile si unice pe care le puteti utiliza pentru a va oferi lista produselor dvs. traficul de cautare si profitul de care are nevoie.

0 Shares
You May Also Like