Cum sa am o relatie buna cu proprietarul apartamentului?

Share Button

Cum sa am o relatie buna cu proprietarul apartamentului?Multe persoane sunt interesate de inchirieri apartamente Cluj. Oamenii cauta chirie in Cluj dintr-o multime de motive. Unii vin la studii, altii pentru munca, altii din alte motive. Nu e simplu sa gasesti apartamentul potrivit, mai ales daca esti nou in oras sau daca deja ai ceva timp decand cauti si nu ai gasit nimic.

Ai cautat si la agentii sau doar la proprietari? Daca nu ai apelat inca al agentiile imobiliare, afla ca servicii calitative de inchirieri apartamente Cluj ofera agentiile. Insa, nu toate agentiile imobiliare sunt serioase. Daca vrei sa apelezi la o agentie imobiliara care pune nevoile clientilor pe primul loc, intra pe www.remsimobiliare.ro si ia legatura cu agentii care stiu cu adevarat ce inseamna imobiliarele si respectul pentru clienti.

Agentia te ajuta sa gasesti apartamentul potrivit, dupa care tot ceea ce urmeaza tine de proprietar. E extrem de important ca relatia ta cu proprietarul sa fie una foarte buna. Ca acest lucru sa se intample, trebuie sa ai grija in privinta anumitor aspecte, aspecte pe care le vom spune in cele ce urmeaza.

Ofera respect

Din moment ce oferi respect, respect vei primi. Cel putin asa se intampla de cele mai multe ori. Daca il vei respecta pe proprietar si ii vei vorbi frumos, ai mari sanse ca el sa faca la fel. Nu trebuie sa mergi pe principiul ca oricum ii platesti, deoarece o relatie amiabila este cea mai dorita.

Ofera seriozitate

E deosebit de important sa fii o persoana serioasa. Acest lucru inseamna sa te tii de cuvant. Daca pe 29 ai zis ca platesti chiria, pe 29 plateste-o. Daca stii ca intarzii la plata chiriei, vorbeste din timp cu proprietarul si va intelege. Insa, intarzierea nu trebuie in nici un caz sa fie mai mare de 1 luna.

Pastreaza apartamentul

Daca inchiriezi un apartament nu inseamna ca nu trebuie sa-l pastrezi ca si cum ar fi al tau. La urma urmei, nu stii cat timp vei locui acolo, iar daca pastrezi, pastrezi si pentru tine, nu doar pentru proprietar. Daca proprietarul va vedea ca apartamentul este pastrat, cu siguranta relatiile vor fi bune.

Semnaleaza calm defectiunile

Cand stai cu chirie se pot intampla destul de des anumite defectiuni. Ba se sparge o teava, ba nu mai merge centrala, etc. Astfel de defectiuni trebuie semnalate proprietarului cu calm. E o situatie nedorita si pentru tine, dar si pentru el. Insa, daca vorbesti frumos, totul se rezolva.

Stabileste reguli de la inceput

E important sa stabilesti anumite reguli de la inceput. Unii proprietari au prostul obicei de a-ti veni la usa toata ziua. Stabileste clar de la inceput ca nu are ce cauta decat atunci cand este chemat, sau daca vrea el la anumite perioade sa vada apartamentul.

De asemenea, stabileste faptul ca sub nici o forma nu are voie in locuinta fara a fi tu acasa. De asemenea, unii proprietari nu vor sa repare ceea ce se defecteaza. Stabileste de la inceput faptul ca lucrurile care se strica fara vina ta vor fi reparate de el.

Ce vina ai tu ca aragazul pur si simplu nu mai porneste sau ca frigiderul nu mai raceste? Vina ta e cand spargi un geam, rupi un scaun, etc., dar nu cand anumite lucrui se defecteaza datorita uzurii.

E si normal ca din moment ce stai intr-un apartament de mult timp sa apara diverse defectiuni, sau daca abia te-ai mutat acestea sa apara pentru ca apartamentul a fost folosit de alte persoane. Stabileste reguli clare de la inceput.

Relatia cu proprietarul este foarte importanta, fapt pentru care ea trebuie sa fie una de dorit.

Daca iti place arata si altora!


'Cum sa am o relatie buna cu proprietarul apartamentului?' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.