Ce sa am in vedere cand imi cumpar o rochie pentru un eveniment?

0 Shares
0
0
0

Ce sa am in vedere cand imi cumpar o rochie pentru un eveniment?Prin toate magazinele de imbracaminte vezi in aceasta perioada tot felul de rochii femei pe siteul Coolcrok.ro. Ca si femeie, parca niciodata nu ai suficiente si vrei sa-ti mai cumperi, sa-ti mai reinnoiesti garderoba cu o rochita noua.

Daca vrei sa vezi cateva modele de rochii femei absolut superbe, poti face acest lucru si online. Intra pe site-ul www.coolcrok.ro si bucura-ti ochii cu cele mai frumoase modele.

Can iti alegi o rochie, trebuie sa tii cont de o serie de aspecte deosebit de importante.

Pantofii pe care-i preferi

Rochia pe care vrei sa o porti la o anumita ocazie, trebuie sa se potriveasca cu pantofii pe care-i incalti, fapt pentru care ia in calcul acest aspect. Unele persoane prefera pantofii cu toc foarte inalt, altele pantofii cu toc mediu sau mic, iar altele fara toc. E important acest aspect.

Accesoriile pe care vrei sa le porti

Daca ai o serie de accesorii pe care vrei neaparat sa le porti la un anumit eveniment, trebuie sa ai in vedere faptul ca e important ca rochia pe care o vei cumpara sa se potriveasca cu accesoriile. Ca idee generala, perlele sunt potrivite la orice rochii.

Geanta pe care o vei purta

Din nou un aspect important pe care trebuie sa-l ai in vedere. Geanta pe care o porti trebuie sa se potriveasca tinutei tale. Una e sa ai o geanta in culori inedite pe care sa vrei sa o porti, alta e sa ai un plic negru. Un detaliu important ce nu trebuie ignorat.

Coafura

Ei bine, probabil asa cum te asteptai si coafura conteaza si inca foarte multe. Daca ai in cap o anumita coafura pe care vrei neaparat sa ti-o faci, atunci alege rochia in functie de aceasta dorinta pe care o ai.

Atitudinea pe care o adopti

Depinde mult de atitudinea pe care o ai atunci cand optezi pentru o rochie sau alta. Persoanele care vor sa para mai serioase aleg un anumit tip de rochie, cele care vor sa para mai copilaroase aleg un alt tip de rochie si tot asa, in functie de atitudinea fiecarei persoane in parte.

Tipul de eveniment

Tipul evenimentului este un factor deosebit de important in alegerea rochiei tale. Una e sa alegi o rochie pe care o vei purta la o nunta, alta e sa alegi o rochie pe care sa o porti cand iesi in club. Insa, pentru orice eveniment exista rochia perfecta. De asemenea, daca tot vorbim de tipul de eveniment, daca e un eveniment la care se danseaza, ia in calcul si acest aspect daca iti place sa dansezi si vei face asta.

Machiajul pe care vrei sa-l ai

Daca stii ca vrei musai un anumit tip de machiaj la un eveniment anume, alege rochia in functie de acest aspect. Machiajul trebuie sa se potriveasca de minune cu vestimentatia ta.

Poti alege fie sa cumperi rochia in functie de cele amintite mai sus, fie sa adaptezi totul in functie de rochie acolo unde se poate. Un lucru este cert, trebuie sa alegi rochia potrivita pentru evenimentul potrivit.

0 Shares
You May Also Like