Aplicatii bune pentru iPhone-ul pe care il ai

0 Shares
0
0
0

Aplicatii bune pentru iPhone-ul pe care il aiiPhone-ul tau merita cele mai bune aplicatii care apar pe piata de profil. Acest tip de telefon este unul dintre cele mai bune gadgeturi care au iesit pe piata in ultimii ani si, chiar daca ai nevoie de reparatii iPhone, acestea pot fi facute oricand ai nevoie de remedierea unor mici defectiuni sau vrei sa inlocuiesti o componenta defecta a acestuia.

1Password te ajuta sa navighezi in siguranta pe internet si sa iti stochezi parolele in memoria telefonului intr-un mod unic si sigur pentru tine. Aceasta aplicatie creeaza parole unice pentru fiecare site pe care tu il vizitezi si iti permite sa te loghezi mai usor oricand vrei sa faci acest lucru intr-un cont pe care il ai.

Siguranta telefonului tau si a datelor pe care le memorezi in el a devenit un aspect pe care nu trebuie sa il mai neglijezi in ziua de azi. Multi hackeri asteapta sa faci greseala de a instala aplicatii periculoase pe telefonul tau mobil sau sa le permiti sa il acceseze prin programe periculoase pentru gadgetul tau.

Parolele generate de aceasta aplicatie sunt sigure si iti asigura navigarea in sigurata pe internet si autentificarea in conturile pe care le ai pe diverse site-uri. Microsoft a decis de curand ca e timpul sa produca aplicatii si pentur sistemul de operare iOS. Astfel, celebrul program Word este acum disponibil si sub forma unei aplicatii pentru iPhone.

Cu ajutorul lui poti crea si edita documente Word pe telefonul tau mobil, exact asa cum esti obisnuit sa faci pe calculator. Aplicatia este functionala si are aceeasi interfata cu care esti familiarizat deja. In plus, poti accesa prin el si fisiere din platforme ca OneDrive sau Dropbox.

Daca esti pasionat de fotografii, atunci vei avea nevoie de aplicatia Englight pentru iOS. Aceasta te ajuta sa procesezi imaginile surprinse in vacanta si sa le modifici asa cum vrei din mai multe puncte de vedere. Fotografiilor le pot fi aplicate numeroase filtre si modificari de culoare, astfel incat ele sa arate cat mai bine posibil.

Pentru iubitorii de stiti exista si aplicatia Breaking. Ea iti aduce mereu stirile de care ai nevoie, in fiecare zi, din lumea intreaga. Aplicatia ProTube este foarte buna atunci cand vrei sa vizualizezi imagini de pe YouTube. Ceea ce aduce ea nou este modificarea automata a rezolutiei videoclipurilor urmarite atunci cand conexiunea ta de date nu este cea Wi-Fi, care iti poate permite o viteza de conectare mai mare.

Acum, tot mai multi iubitori de tehnologie vor sa interconecteze calculatoarele si gadgeturile pe care le detin. Duet este o aplicatie care poate face usor acest lucru pentru ei. In acest mod, un iPad poate deveni practic o extensie a calculatorului tau. In acest mod, ai la dispozitie optinea de alegere a unei rezolutii dorite.

Nu in ultimul rand, trebuie sa stii ca ai la dispozitie si o aplicatie buna precum Scanbot. Ea permite  fotografierea unui document si prelucrarea lui. Ulterior, ea poate fi pusa pe platforma iCloud pentru a te asigura ca ai acces la ea oricand doresti.

0 Shares
You May Also Like