Cum functioneaza pistoalele pentru airsoft?

Cum functioneaza pistoalele pentru airsoft?

0 Shares
0
0
0

Un pistol Airsoft este in majoritatea cazurilor o replica ale armelor reale. Aceste asa-numite replicari trag foc cu calibru 6 mm ca munitie. Mai presus de toate, replicile de inalta calitate, care sunt reproduse sub licenta de la producatorii de arme, seamana partial inselator cu modelele lor.

Cu lamele din metal complet sau chiar intregul pistol din tot otelul, astfel de pistoale airsoft nu se pot distinge de modelele lor din punct de vedere al simtului si al greutatii. In plus, astfel de pistoale Airsoft licentiate sunt prevazute cu marcaje originale, cum ar fi sigle, inscriptionarea modelului si numerele de serie ca si in cazul originalului.

Acest lucru face, de asemenea, aceste pistoale airsoft interesante pentru colectionari. Pistolele Airsoft pot fi clasificate cel mai bine in functie de tipul de actionare. Cu toate acestea, exista inca diferite caracteristici ale pistoalelor Airsoft, care sunt independente de tipul de actionare.

Pistoalele Airsoft cu sistem de presiune cu arc sunt fixate manual. Acest lucru se face pur si simplu tragand glisorul cu o singura mana. Cand tragaciul este apasat, arcul se relaxeaza si se fixeaza inainte. Aceasta energie este transferata catre un piston, care creste presiunea aerului cu care este propulsat proiectilul.

Un avantaj al acestui mecanism simplu, pe langa faptul ca nu sunt necesare gaz sau baterii ca sursa de energie externa, este ca pistoalele airsoft cu arc pot fi construite foarte usor. Aceasta inseamna ca este necesara mai putina forta musculara pentru o vizare precisa. In general, pistoalele airsoft cu presiune de arc sunt foarte potrivite pentru tragere de precizie.

Pentru jucatorii care apreciaza mai presus de toate jocurile de actiune rapide, presiunea arcului airsoft nu este potrivita ca arma primara, deoarece nu este posibila o succesiune rapida de trageri . Ca arma secundara, pistolul airsoft cu presiune de arc este, de asemenea, popular pe teren.

Pistolele de presiune cu arcuri puternice sunt interesante si pentru tragatorii cu dragoste de realism si pentru colectionari. Cu greu pot fi distinse de original. Un exemplu in acest sens este Walther PPQ HME . O arma din metal, care este fabricata din toate metalele, cu exceptia magaziei si un maner cu o suprafata originala Hi-Grip.

Pistoalele electrice airsoft sunt actionate de un motor electric care isi extrage energia din baterii reincarcabile sau baterii simple. Motorul si cutia de viteze preiau tensionarea arcului, care se face manual cu presiunea manuala a arcului Airsoft.

In acest sens, un pistol electric airsoft este fizic o varianta a pistolului airsoft cu arc. La fel ca si versiunea manuala, un piston alternativ este, de asemenea, utilizat cu airsoft-ul electric pentru a creste presiunea aerului si a-l transfera in proiectil. Spre deosebire de varianta manuala, cu toate acestea, actionarea declansatorului declanseaza un proces cu dubla actiune (aruncare si eliberare).

Pistoalele electrice airsoft cu o energie maxima de 0,5 jouli au de obicei un comutator pentru trecerea de la semi-automata la complet automata. Deoarece pana la aceasta limita, conform legii actuale, un pistol airsoft poate, de asemenea, sa traga complet automat – adica un foc continuu.

0 Shares
You May Also Like