3 pași esențiali pentru găsirea smartwatch-ului perfect

3 pași esențiali pentru găsirea smartwatch-ului perfect

0 Shares
0
0
0

Așa-numitele smartwatch-uri, respectiv ceasurile inteligente, sunt din ce în ce mai des întâlnite în rândurile oamenilor din toată lumea, date fiind dezvoltările din domeniul tehnologic. Funcțiile complexe și facilitățile pe care le ai la încheietura mâinii pot reprezenta un plus de distracție sau chiar posibilităție de a face lucruri pe care nu le poți face altfel cu atâta ușurință.

Sportiv profesionist sau un simplu utilizator care dorește să aibă un stil de viață sănătos și în același timp să aibă la mână un ceas inteligent cu un design atractiv, din orice categorie ai face parte, ai posibilitatea de a alege ceasul inteligent potrivit preferințelor și nevoilor pe care le ai. Iată care sunt pașii esențiali pentru identificarea smartwatch-ului perfect.

Definește nevoile pe care le ai, apoi ține cont de preferințe de stil

 

Este nevoie în primul rând să îți definești ideile pe care le ai atunci când alegi ceasul potrivit, deoarece există bine-cunoscutele smartwatch-uri, dar și ceasurile clasice, precum și brățările conectate care sunt utilizate mai ales în scop sportiv.

Astfel, este indicat să identifici mai întâi care sunt nevoile pe care le ai: vrei ca ceasul pe care îl vei purta să îți indice doar data, ora și informații pentru furnizarea cărora este nevoie de câteva resurse, ai nevoie de un ceas care să îți urmărească activitatea fizică realizată și să îți indice în linii mari informații despre aceasta sau vrei un ceas care să fie dotat cu numeroși senzori care să îți indice informații despre aspete specifice numeroase?

Dacă alegerea ta este orientată spre această ultimă variantă, atunci una dintre variantele pe care le poți alege este ceas Smartwatch Garmin Lily 010-02384-11 Sport, un ceas echipat cu senzori pentru a-ți monitoriza respirația, ciclul menstrual, hidratarea, energia, somnul etc.

Conectivitate potrivită pentru nevoi specifice

 

Există ceasuri inteligente care dețin doar conectivitate de tip bluetooth, însă și ceasuri care se pot conecta la alte dispozitive cu ajutorul Wi-Fi.

Prima variantă de ceasuri, cele cu conectivitate Bluetooth, este utilizată mai ales pentru programarea unor exerciții, pentru setarea obiectivelor pe care le ai în activitățile sportive, respectiv pentru a asculta muzică sau pentru a gestiona apelurile de pe telefon. Un ceas cu conectivitate Wi-Fi are un domeniu de aplicare mult mai mare.

Sistemul de operare utilizat pentru o conectare eficientă

 

Atunci când dorești să cumperi un smartwatch, ai de ales între cele prevăzute cu sistem de operare Android wear, respectiv watchOS, versiuni ale sistemelor de operare Android și iOS în cazul altor dispozitive.

Există și posibilitatea de a alege un ceas simplu, fără un sistem de operare specific, deși este bine de știut faptul că multe dintre aceste ceasuri inteligente sunt compatibile cu sistemele de operare Android sau iOS, precum și cu Windows, Blackberry sau Tizen.

Cu cât va avea mai multe funcții și va fi echipat într-un mod cât mai modern cu putință, cu atât ceasul inteligent pe care îl vei folosi va fi o sursă mai mare de distracție, dar va avea și o utilitate mai mare.

0 Shares
4 comments

Comments are closed.

You May Also Like