Cum comand online un tricou personalizat?

0 Shares
0
0
0

Cum comand online un tricou personalizat?Atunci cand va doriti un tricou special, trebuie sa apelati cu incredere la un atelier de imprimare, care exista in supermarketuri, sau sa faceti o comanda online pentru a obtine cele mai interesante tricouri personalizate.

Intr-un atelier de imprimare, vi se ofera un model pe care il puteti alege foarte usor, il puteti modifica in functie de modelul dumneavoastra si puteti lasa comanda.

Dar daca doriti sa comandati online un astfel de tricou, cum procedati pentru a fi siguri ca veti obtine modelul dorit? Un magazin online detine marfa foarte variata, in primul rand tricouri de dama sau barbatesti, de toate masurile, cu decolteu rotund sau in V, cu maneca scurta sau lunga.

Trebuie sa stiti si despre metodele de imprimare: transfer termic, print digital, serigrafie. Prin transfer termic se decupeaza grafica dintr-un colant pentru a fi imprimata, utilizand o presa termica.

Prin print digital, metoda numita Direct to Garment, se foloseste o imprimanta cu cerneala pentru textile. Serigrafia consta in aplicarea unui strat de cerneala printr-un sablon si o sita fina. Depinde de metoda folosita de atelierul respectiv. Toate metodele trebuie insa sa asigure calitatea produsului final.

In privinta pasilor pe care trebuie sa ii urmati pentru a imprima cu un text, sau o imagine, iata ce este foarte important: trimiteti un fisier cu extensia jpg, nu o poza a altui tricou.

Pe cele mai multe site-uri care ofera comenzi online, exista modelul foarte clar ales printr-un formular de comanda, in care se va preciza tipul de imbracaminte, marimea tricoului, culoarea, formatul printului, adica o dimensiune A2, A3, A4, pozitia printului (pe fata, spate, pe ambele parti, pe maneca), incarcarea fisierului, apoi cantitatea, si detalii despre adresa de livrare a comenzii.

Desigur, in general orice piesa vestimentara ar trebui sa fie probata, dar si prin comanda online se asigura conform unor termeni si conditii daca in cazul unor nemultumiri se pot face modificari ale marimii tricoului. Dar in privinta imprimarii, daca s-a facut comanda dorita, printul va fi cel comandat.

Printr-o comanda online, se va reduce timpul, prin transport, se vor obtine rezultate foarte bune, prin expedierea detaliilor clare.

Timpul de predare, in functie de numarul solicitat, este relativ scurt, asadar veti avea tricoul dorit in timp util, mai ales daca doriti sa oferiti un cadou, la o zi de nastere, asigurati-va ca ati plasat comanda la timp, cu cateva zile inainte de eveniment pentru a va bucura alaturi de persoana care va primi un astfel de tricou.

Inca o data, o comanda online a unui tricou personalizat se recomanda pentru orice eveniment, cu o siguranta a calitatii si promptitudinii, cu costuri mici, cu grija pentru produsul final, poate deveni o practica mai rapida decat achizitionarea unui produs din magazin, pentru care trebuie sa faceti o alegere dupa ce ati mers in multe locatii, poate chiar nu ati gasit exact modelul dorit. Prin comanda online, aveti tricoul personalizat dorit.

0 Shares
You May Also Like