Atractia fizica si limbajul corpului

0 Shares
0
0
0

Atractia fizica si imbajul corpuluiDupa ce mintea noastra decide ca suntem atrasi de ceva sau ca vrem sa atragem pe cineva  ca si potential partener, corpul va incepe automat sa se trasforme fizic pentru a putea atrage cealalta persoana.

Prin urmare obrajii vor fi mai rosii pentru a arata interesati si excitati, buzele sunt mai mari si mai fertile si feromonii sunt pompati mai mult decat se intampla in mod normal si totul pentru a atrage cealalta persoana.

In cazul in care angajari studio videochat prezinta interes pentru voi este cazul sa stiti toate aceste subtilitati ale limbajului non verbal.

Pentru o femeie a isi tine capul jos, sau a inclina capul pe o parte pentru a expune nivelul de feromoni, dar si tinerea incheieturilor si a mainilor la vedere sunt elemente atractive atunci cand sunt percepute de un barbat.

Va puteti apleca inainte spre o persoana in mod cat mai subtil, nu evident, este de asemenea modul non verbal prin care le dam de inteles ca suntem implicati si angajati in discutia cu ei.

Acest lucru functioneaza in mod special in momentul in care sunteti intr-un grup de oameni si sunteti interesati de anumite persoane din grupul respectiv. Un alt mod prin care sa aratati oamenilor ca sunteti interesati este sa va aplecati spre ei. Acest gest simplu la nivel subconstient ii va face sa fie atrasi de voi.

Inclinarea capului va transmite interes si implicare. In cazul in care sunteti intr-o discutie cu cineva le puteti transmite ca in momentul acela sunteti interesati si prezenti prin inclinarea capului, un contact vizual mentinut si aprobarea din cand in cand din cap.

Sub nicio forma nu se recomanda sa priviti in jur, sau pe deasupra capului lor pentru ca acest lucru va transmite in primul rand o mare lipsa de interes si nerabdare si dorintea de a termina rapid respectivul contact.

Care vor fi de fapt semnele atractiei? Cum se pot transmite ele cu ajutorul propriului corp?

Mai jos va prezentam si cativa indicatori concreti ce tin de flirt si de atractie dinte o femeie si un barbat.

Inrosirea fetei are loc in momentul in care suntem atrasi de o persoana pentru ca fluxul  de sange va fi mai mare la nivelul fetei. Este un mod de a reactiona ce tine de evolutie si prin care corpul vrea sa atraga persoanele si este de asemenea si ratiunea pentru care femeile se machiaza.

Acelasi lucru are loc si cu genele si ochii. Mai exact cu cat mai rosii sunt buzele si mai albi ochii cu atat o persoana va parea mai atractiva si mai fertila.

Sunt si multe studii care arata ca in momentul in care suntem in fata unei persoane atragatoare ni se mareste si ritmul cardiac.

Acest lucru functioneaza in amandoua sensurile iar cercetatorii au incercat sa mareasca ritmul caridac al unui om si apoi sa il puna langa un strain.

Acest simplu fapt a determinat ca persoana straina sa para mult mai atragatoare. Oamenii sunt mai atragatori in momentul in care ritmul cardiac este mai mare.

0 Shares
You May Also Like