Nokia Lumia 630 chiar este un produs de calitate?

0 Shares
0
0
0

Nokia-Lumia-630-chiar-este-un-produs-de-calitatePrototipurile Nokia din seria Lumia au fost apreciate si remarcate intotdeauna pentru design-ul lor elegant, surprinzator si unitar, chiar daca smart device-urile erau de top sau doar dispozitive ieftine.

Asadar, cumparatorii nu au fost surprinsi ca noul Nokia Lumia 630 este foarte asemanator, mai ales din punct vizual cu modelul Lumia 930.

Totusi trebuie sa va spunem ca Lumia este o serie adresata unui anumit tip de public, iar pretul joaca un factor esential, precum functia dual-SIM care este apreciata de foarte multi utilizatori ce folosesc serviciile marilor operatori de telefoane. Indiferent de ce model Nokia folositi in prezent, cel mai bine ar fi sa il protejati prin achizitionarea unor huse Nokia. Asa veti avea certitudinea ca telefonul va putea rezista socurilor mecanice.

In plus, trebuie sa spunem ca nu conteaza daca Nokia chiar a facut numeroase compromisuri pentru acest prototip, Lumia 630 s-a dovedit un companion extrem de buni pentru foarte multi useri, in limitele sistemului software Windows Phone 8.1. De asemenea, acest telefon poate fi gasit si in varianta single-SIM, dar si cu o versiune 4G. Acest prototip, insa, a primit numele de Nokia Lumia 635.

Nokia Lumia 630 este un smart device ce prezinta functia dual-SIM si este adresat userilor care au nevoie de un device cu autonomie foarte buna, capabil, dar si accesibil din puct de vedere al pretului.

Lumia are un impact vizual foarte mare si impresioneaza inca din momentu in care este scos din cutie si prin designul lui specific. Partea frontala prezinta ecranul ce are diagonaa de 4.5 inch si este protejat de un strat de Gorilla Glass 3, iar rama este foarte pronuntata.

Partile laterale sunt foarte plate, iar acesta repezinta un element care a placut publicului, iar pe latura dreapta veti gasi butoanele pentru volum si cel On/Off. Jack-ul cu o dimensiune de 3.5mm a fost plasat pe latura superioara, fiind destul de incomod de utilizat in anumite situatii, iar pe latura de jost este plasat portul microUSB destinat incarcarii acumulatorului.

Carcasa sa este complet realizata din plastic, iar acest lucru se poate observa la atingere, insa prezinta o aderenta extrem de buna. Asadar, telefonul poate fi tinut confortabil doar cu o singura mana, fara a a exista riscul de a aluneca in momentul in care il folosesti. De asemenea, aceasta carcasa de spate se desprinde cu tot cu margini, oferindu-i utilizatorului acces la baterie, slotul microSD si cartelele SIM.

In ceea ce priveste ecranul, compania Nokia a optat pentru utilizarea panourilor IPS ce prezinta o diagonala de 4.5, dar si o rezolutie de 854×480. Chiar daca aceste cifre nu prea impresioneaza publicul, am putea spune ca acesta din punct de vedere calitativ este peste asteptari.

Ne putem referi atat la unghiurile mari de vizualizare, contrastul extraordinar de bun, si reprezentarea exacta a gamelor cromatice. La tot acest suport se adauga si tehnologia ClearBlack care contribuie destul de mult. In cazul in care nu sunteti multumit de ceea ce ofera Lumia la nivel de afisaj, va puteti juca cu setarile dedicate acestei sectiuni din cadrul aplicatiei Color Profile.

0 Shares
You May Also Like