Cum amanetam un telefon mobil?

0 Shares
0
0
0

Un telefon mobil nu poate sa functioneze o perioada lunga de timp fara sa fie incarcat. Cu cativa ani in urma telefoanele clasice aveau prea putine aplicatii si de aceea bateria se mentinea incarcata si 3-4 zile.  Incarcatoarele de azi sunt foarte bune, dar nu pot face fata unor telefoane tot mai avansate si de aceea aveti impresia ca acestea nu fac fata noilor dispozitive.Incarcatoarele de masina sunt si ele o solutie utila, contribuind din plin la mentinerea telefoanelor in functiune pentru o perioada mai lunga de timp.

Dupa o perioada, multi dintre noi vrem sa inlocuim telefonul cu unul nou, cautand diverse solutii, care mai de care interesante. Foarte multi isi vand telefoanele la diverse rude, prieteni sau chiar la unii necunoscuti. Majoritatea folosesc diverse site-uri de specialitate, dar exista totusi o problema nu stiti cand veti gasi un cumparator.

De aceea, multi dintre cei care vor sa obtina ceva bani pe un telefon mobil, aleg sa mearga la amanet electronice. Amanetul poate deveni o solutie buna, daca aveti nevoie urgenta de bani. Singura problema este aceea ca de cele mai multe ori nu primiti pretul pe care il asteptati pentru telefonul dumneavoastra.

Oamenii vand telefoane la amanet din diverse motive. Unii primesc sau isi cumpara un telefon nou, altii au nevoie de un telefon mult mai performant. Sunt si cazuri cand telefonul vechi nu mai functioneaza cum si-ar dori posesorul lui. Cel mai corect este ca atunci cand dati la amanetat un telefon, sa spuneti clar motivul pentru care il dati, pentru ca nimeni nu doreste sa achizitioneze un telefon stricat.

Persoanele care cumpara un telefon de la amanet vor un telefon cat de cat functionabil. Ce trebuie sa faceti cu un telefon care functioneaza, dar nu il mai folositi? Nu trebuie pastrat, pentru ca in timp acesta se devalorizeaza.  De aceea, trebuie gasite alte modalitati de a valorifica acest telefon.

Exista diverse solutii, una dintre ele find vanzarea pe site-uri ca produs la mana a doua. Exista si alta solutie, una destul de interesanta, comercializarea prin amanet electronice. Un telefon pe care astazi il cumparati cu 800 de lei, poate valora peste o luna doar 500 lei. Pretul produsului se micsoreaza vazand cu ochii. Totul se devalorizeaza mult mai repede decat v-ati fi gandit in privinta tehnologiei.  Intrebarea care se pune este cat ar mai fi valorat acel telefon peste o jumatate de an.

Amanetul nu este neaparat cea mai buna solutie, dar este mult mai rapida si totodata este mult mai corecta, deoarece inainte de amanetul unui telefon, persoanele responsabile fac numeroase verificari, prin care se verifica in principal partea de hardware a acestuia. De asemenea, este foarte bine sa amanetati un telefon pe care nu il mai folositi pentru a reusi sa mai recuperati o parte din banii pe care ii dati pentru a va cumpara alt dispozitiv.

Cele mai multe case de amanet electronice sunt interesate de foarte multe branduri de telefoane mobile, oferind un pret acceptabil, dar mai ales oferind plata pe loc.

 

0 Shares
You May Also Like