Motive pentru care sa alegi jaluzelele

Share Button

Se pare ca odata cu trecerea timpului, tot mai putini dintre cei care isi construiesc case aleg sa isi puna usi si ferestre care au tamplaria din lemn, astfel ca opteaza pentru geamuri si usi termopane, cu tamplaria din pvc.

Singurul mare avantaj al celor cu tamplaria din lemn este pretul, care este mai mic decat al usilor si ferestrelor termopane, insa cu siguranta acestea din urma vin cu o serie lunga de avantaje, datorita carora cei care vor usi si ferestre pentru casele nou construite, vor alege astfel de usi si ferestre termopane.

Chiar si cei care aleg sa isi inlocuiasca geamurile si usile vechi, vor alege produsele a caror tamplarie este din pvc.

Cei care locuiesc de exemplu la bloc, isi vor alege usa de la intrare metalica, in timp ce majoritatea aleg usa de la bucatarie, sau usa de la baie, si chiar si usile de la camere din tamplarie pvc. Deasemenea geamurile alese sunt tot din tamplarie pvc, atat la camere, cat si la bucatarie sau la baie.

Ei bine, se pare ca foarte multa lume alege sa isi cumpere odata cu geamurile si rulorui exterioare care vin cu o serie de avantaje pentru casele celor care le cumpara.

In primul rand, aceste rulouri exterioare, trebuie mentionat faptul ca sunt mai cunoscute sub forma de jaluzele, si au un aspect estetic foarte placut. Cu siguranta daca si casa este noua sau renovata, jaluzelele vor oferi un aspect mai elegant casei tale.

Trebuie sa stii ca aceste jaluzele sunt foarte bune pentru ca iti vor proteja geamurile dar si casa de razele puternice ale soarelui, si pe timp de vara pot sa mentina o temperatura racoroasa in casa, astfel ca  iti vei dori sa stai cat mai mult timp in casa ziua.

Un alt mare avantaj este faptul ca rulourile exterioare ofera atat o protectie fonica pentru casele care detin astfel de accesorii, cat si o izolatie termica, astfel ca se vor putea economisi bani din costurile facturilor pe timpul iernii.

Sunt foarte multe societati comerciale care apeleaza la aceste rulouri pentru ca ele pot sa ofere si un rol antiefractie, astfel ca daca au geamurile acoperite cu astfel de rulouri, parctic este imposibil accesul hotilor in incapere.

In cazul in care locul tau de munca presupune si schimbul de noapte, atunci cu siguranta este indicat sa ai acasa jaluzele aplicate ferestrelor, pentru ca acestea vor ajuta la pastrarea intunericului in casa si pe timpul zilei.

De fapt, ele iti ofera posibilitatea de a-ti regla luminozitatea in interiorul casei in functie de dorintele si preferintele tale.

Trebuie sa mentionez faptul ca aceste jaluzele pot sa fie confectionate din mai multe materiale, si anume: lemn, plastic sau aluminiu.

In aceasta perioada, majoritatea celor care opteaza pentru rulouri exterioare, aleg varianta rulourilor din aluminiu, care datorita faptului ca au lamelele umplute cu acel tip de spuma poliuretanuca, ofera o mai buna izolare atat fonica dar si termica.

Este foarte important de stiut si faptul ca jaluzelele nu au un pret standard, ci acesta difera in functie de dimensiuni, dar si de materialul ales.

Deasemenea este important sa stii ca iti poti alege orice culoare iti doresti pentru rulourile tale, insa ar fi ideal sa iti alegi o culoare care sa se asorteze cu culoarea decorativa a casei.

Deci, dupa cum se poate vedea, se pot gasi o multime de motive datorita carora sa te gandesti sa iti cumperi jaluzele pentru ferestrele tale.

Daca iti place arata si altora!


'Motive pentru care sa alegi jaluzelele' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.